RX 5700 XT vs RTX 2070S oyun testleri (R5 3600 ile 2K çözünürlükte)

Aslında tam olarak öyle değil, ofiste ve organizasyonlarda kullanıyoruz bunları. Genellikle F/P parçalar ediniyoruz yüksek karlılık için, o yüzden dediğin seri kart elimde yok. Bu garip kartlar pandemi döneminde internet kafelerden toplandı, yurtdışı kartlar, ucuza geldi. Pasif soğutmalı 1050ti, tek slot 1070, 4 fanlı 1080ti gibi kartlar geçti elime mesela.

HOF dediğime bakmayın 3000 dolarlık bir kart değil diğer üst seviye 2080 Ti modelleri ile benzer fiyat etiketine sahip.
PCB kalitesine girmiyorum bile.

Galax genel olarak fiyat performans ve güzel kartları var.

Son düzenleme:
İnceleme için teşekkürler. Bende zamanında ikilemde kalmıştım ve tercihimi 5700XT'den yana kullandım. Tercih nedenim bütçeme daha uygun olmasıydı. Şu anda kartı 4k TV'de 4k çözünürlük olarak kullanıyorum. VRAM konusunda size katılıyorum. 4K için biraz düşük kalıyor. Ama yinede hikaye bazlı oyunlarda fiyatına göre tatmin edici değerler veriyor. Ben alırken 2780TL'ye almıştım.

Yeşil takım yazılarını görünce maç izliyor gibi oldum..Güzel yazı.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim; bu arada PSU'yu belirtmemişim, Thermaltake Toughpower Grand RGB 1200W kullanıldı. S40G SSD, anakart, kasa, işlemci soğutucusu sıfır gerisi ikinci el. RX5700XT ile 6600, RTX2070S ile 7200TL civarına geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…