RX 5700 XT'li sistem için 144 Hz 27" 2K monitör tavsiyesi

hocam siz ne kadara almıştınız ViewSonic VX2758-2KP . Şuan fiyatları 2700 civarı dolaşıyor. Fiyat olarak uygun mu yoksa indirim beklesem mi emin olmadım :/

Acil olmayan ihtiyaçlar dışında teknolojiye yatırım yapmak bence akıl karı değil şuan. Dolar kafayı yedi. Acil ise alınacak tabii ki ama bence beklemekte fayda var. Virüs domine etti piyasayı.

Kendi attığım her iki monitör de 2300-2400 TL bandında geziyordu. 2800 lira olmuşlar.

Ben de viewsonic düşünüyorum 2k için ama sistemi yeni kurdum. Elimde 2002 model 22 inch 60hz bir monitor var karar cermeye çalışıyorum. Diğer taraftan world kartı olanlara 1500 e 150 puan veriyor. 2800 monitor yanına 200 liralık bir ürün koyup 2 adet world kart ile alındığı zaman 300 puan veriyor.

hocam siz ne kadara almıştınız ViewSonic VX2758-2KP . Şuan fiyatları 2700 civarı dolaşıyor. Fiyat olarak uygun mu yoksa indirim beklesem mi emin olmadım :/
İlk 2.000 liraya çıkmıştı tabi o zaman her şey çok ucuzdu. Son 6 aydır 2.500'ü düşmedi. Ben de 1 ay önce ViewSonic kampanyasından 2.500 liraya aldım. Bu saatten sonra 2.700'ün altına düşeceğine inanmıyorum hocam. Acil ihtiyacınız varsa 100-150 lirayı düşünmeden alın bence.

ViewSonic VX2758-2KP
Samsung LC27HG70QQMXUF

Birbirlerine yakın fiyatlılar. Biri IPS diğeri VA panel.
ViewSonic renk gamı NTSC: %93 SRGB: %131
Samsung renk gamı NTSC: %88 SRGB: %125

Her ikisinin de birbirine göre avantajı dez avantajı var. IPS'in kendine özgü sorunları var. Şans işi biraz.

İki monitörü de tavsiye ederim.

Teşekkürler curved istediğim için Samsung daha çok uyuyor gibi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı