RX 5700 XT'nin Hangi Modeli Sorunsuzdur?

rowls14

Centipat
Bu ekran kartları neredeyse RTX 2070S'lerle aynı performans sergiliyor diyorlar, ama bu parçaların ısı sorunu çok varmış diyorlar. Acaba hangi modellerinde ısı sorunları ortadan kalkıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ısınma değil yazılımsal proplemler de var. Tavsiyem RTX 2070S almanız.
İlla 5700XT alacağım diyorsanız;
MSI Gaming X veya Gigabyte Aorus modelini tavsiye ederim.

Deprem olsa AMD'den bilecek insanlar var forumda bazen çok enteresan yarısıda 5700 XT kullanmıyor. Sosyal'de çok bilgili donanımlı insanlarda var buna nazaran hiç bilgisi olmayan kullanıcılarda var. Adam 5700 XT veya farklı bir AMD GPU veya NVIDIA ilgili problem yazıyor. Hemen ikiye ayrılıyor. Bir süre sonra algı şu oluyor, NVIDIA'da sorun çıksa veya AMD'de sorun çıksa diye dört gözle yeni konu başlığı bekleyen insanlar olduğunu düşünmeye başladım. Adam sistemini belirtmek için başlığa ekran kartını yazıyor sorun HDD ile alakalı, inatla AMD GPU'nun sorun verdiğini yazıyor adam altına.

Bütçeniz uygunsa 2070S modellerinden birini alabilirsiniz ama biraz tuzlular. RX 5700 XT'den bir tık daha güçlü ama arada ki fiyat farkına değmeyecek bir fark şahsi fikrim. İndirim bekleyebilirsiniz. İyi karttır.

2060S, 2070S ve RX 5700 XT ye göre performans olarak daha güçsüz bir kart. 5700 XT ile yaklaşık aynı fiyat bandında geziyor. Peformans olarak 5700 XT'nin gerisinde.

Ben RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum çok memnunum. Hiç bir sorun yaşamadım. Tavsiye ediyorum. RX 5700 XT modelleri arasında MSI Gaming X de alınabilir. Bu iki model şuan en iyileri diyebiliriz.

2 aydır 5700XT Sapphire Nitro+ modelini kullanıyorum. Soğutma, performans, kartın dizaynı vs 10/10 diyebilirim. RTX 2060'tan geçtim.

Deprem olsa AMD'den bilecek insanlar var forumda bazen çok enteresan yarısıda 5700 XT kullanmıyor. Sosyal'de çok bilgili donanımlı insanlarda var buna nazaran hiç bilgisi olmayan kullanıcılarda var. Adam 5700 XT veya farklı bir AMD GPU veya NVIDIA ilgili problem yazıyor. Hemen ikiye ayrılıyor. Bir süre sonra algı şu oluyor, NVIDIA'da sorun çıksa veya AMD'de sorun çıksa diye dört gözle yeni konu başlığı bekleyen insanlar olduğunu düşünmeye başladım. Adam sistemini belirtmek için başlığa ekran kartını yazıyor sorun HDD ile alakalı, inatla AMD GPU'nun sorun verdiğini yazıyor adam altına.

Bütçeniz uygunsa 2070S modellerinden birini alabilirsiniz ama biraz tuzlular. RX 5700 XT'den bir tık daha güçlü ama arada ki fiyat farkına değmeyecek bir fark şahsi fikrim. İndirim bekleyebilirsiniz. İyi karttır.

2060S, 2070S ve RX 5700 XT ye göre performans olarak daha güçsüz bir kart. 5700 XT ile yaklaşık aynı fiyat bandında geziyor. Peformans olarak 5700 XT'nin gerisinde.

Ben RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum çok memnunum. Hiç bir sorun yaşamadım. Tavsiye ediyorum. RX 5700 XT modelleri arasında MSI Gaming X de alınabilir. Bu iki model şuan en iyileri diyebiliriz.
AMD Ryzen 7 2700X Soket AM4 İşlemci
Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 3200 (O.C.) Mhz mATX AnaKart
Adata XPG Spectrix D41 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz RGB Kırmızı Gaming ram
Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB GDDR6 ARGB 256Bit Gaming Ekran Kartı
James Donkey JD480 480GB SSD Disk
Sharkoon TG4 RGB Temperli Cam Gaming Kasa
harkoon SHP650 V2 650W 80 Plus 120mm Fan Siyah Power Supply

Sizce bu kasa iyi midir sadece oyun için ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı