En iyi soğutma: Sapphire RX 5700 XT Nitro+ ve Powercolor RX 5700 XT Red Devil (berabere olduğu belirtilmiş)
AMD Ryzen 7 2700X Soket AM4 İşlemciDeprem olsa AMD'den bilecek insanlar var forumda bazen çok enteresan yarısıda 5700 XT kullanmıyor. Sosyal'de çok bilgili donanımlı insanlarda var buna nazaran hiç bilgisi olmayan kullanıcılarda var. Adam 5700 XT veya farklı bir AMD GPU veya NVIDIA ilgili problem yazıyor. Hemen ikiye ayrılıyor. Bir süre sonra algı şu oluyor, NVIDIA'da sorun çıksa veya AMD'de sorun çıksa diye dört gözle yeni konu başlığı bekleyen insanlar olduğunu düşünmeye başladım. Adam sistemini belirtmek için başlığa ekran kartını yazıyor sorun HDD ile alakalı, inatla AMD GPU'nun sorun verdiğini yazıyor adam altına.
Bütçeniz uygunsa 2070S modellerinden birini alabilirsiniz ama biraz tuzlular. RX 5700 XT'den bir tık daha güçlü ama arada ki fiyat farkına değmeyecek bir fark şahsi fikrim. İndirim bekleyebilirsiniz. İyi karttır.
2060S, 2070S ve RX 5700 XT ye göre performans olarak daha güçsüz bir kart. 5700 XT ile yaklaşık aynı fiyat bandında geziyor. Peformans olarak 5700 XT'nin gerisinde.
Ben RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum çok memnunum. Hiç bir sorun yaşamadım. Tavsiye ediyorum. RX 5700 XT modelleri arasında MSI Gaming X de alınabilir. Bu iki model şuan en iyileri diyebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.