RX 5700XT fanı hızlı dönüyor

GhosTİK

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni bilgisayar topladım. RX 5700 XT, R5 3500X var ve bu bilgisayar daha 2 aylık. Sıcaklık 60-70 derece arasında giderken normalde 1000-1500 olan fan hızı nedense 3500'lere kadar çıkıyor ve bu ses çok rahatsız ediyor. Bilgisayara zarar verir mi hiç bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı? Oynadığım oyunlar Valorant, Apex Legends. Bilgisayar ısısı yük altında değilken 50 derece 0 RPM'de çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner yazılımını yükleyip fan hızını ısıya göre ne şekilde istiyorsanız otomatik değişecek bir şekilde ayarlayabilirsin.

MSI Afterburner yazılımını yükleyip fan hızını ısıya göre ne şekilde istiyorsanız otomatik değişecek bir şekilde ayarlayabilirsin.
afterburner var ama nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum ve fan hızını kendin ayarlarsan zarar verebileceğini duydum yanlış bilgi ise fanları ayarlamama yardım edebilirmisin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı