RX 5700XT Gaming X kartın performansı gayet iyi

Bu konuyu açmamın sebebi MSI hediye programı.
Arkadaşlar kart kesinlikle güzel. OCCT ve AIDA64 testine 65, FurMark testinde 68 gördü Max. Oyun içinde de 63° civarında geziyor. 5700XT tam olarak 2K 60 FPS kartı. AC: Odyssey ve RDR2 testinde 2K 60FPS sabit oynayabildim. Nadiren FPS düşüşleri dışında hiçbir sorun yok. AMD driverları artık düzgün zaten. Kartın performansı çok iyidir.

Son düzenleme:
Indirimde 3200 ₺'ye 5700 XT Pulse almıştım. Kötü mü yapmışım? (Yaklaşık 2 ay önce)

Hayır tabi ki. Gayet güzel bir fiyata güzel bir kart almışsınız. Benim demek istediğim RTX 3070 serisinin fiyatları net açıklanmadan bu dönemde alınmaması gerektiği. Yoksa siz zaten o kartı çok uzun yıllar problemsiz bir şekilde kullanırsınız sayın dostum 🙂.

Hocam RDR2 1080p tüm ayarları(MSAA ve reflection MSAA kapalı) açıp kaç FPS aldığınızı yazar mısınız? Şu an RX 570 sahibiyim. Ona göre RX 5700 alıcam. RTX 3070 düşünüyordum ama fiyatları beni üzdü açıkcası.
Şuan bilgisayar yanımda değil yalnız. 1 ay önce full ayarlarda 2k 60fps hemen hemen sabit oynayabiliyordum. 1080p'de de 90 fps alır sanırım. Yalnız şuan alınmaz bence msi modeli 4500 tl den başlıyor.
Hayır tabi ki. Gayet güzel bir fiyata güzel bir kart almışsınız. Benim demek istediğim RTX 3070 serisinin fiyatları net açıklanmadan bu dönemde alınmaması gerektiği. Yoksa siz zaten o kartı çok uzun yıllar problemsiz bir şekilde kullanırsınız sayın dostum 🙂.
Katılıyorum. 3070 o kadar heyecanlandırdı ki. Benim kartı satıp 3070 alasım geldi😅
Ayrıca moderatör bey, bu nasıl başlık ya😂

Hayır tabii ki. Gayet güzel bir fiyata güzel bir kart almışsınız. Benim demek istediğim RTX 3070 serisinin fiyatları net açıklanmadan bu dönemde alınmaması gerektiği. Yoksa siz zaten o kartı çok uzun yıllar problemsiz bir şekilde kullanırsınız sayın dostum 🙂.

Sizce 5700XT'nin 1080P'de +100 FPS sınırında ömrü kaç yıl? Merak ettiğim için soruyorum.

MSI hediye programı derken? FurMark testinde 18 derece görmek için sanırım Güney Kutbu içerisinde yaşamanız gerekiyor.
68 yazmak istemiştim😅
Sizce 5700XT'nin 1080P'de +100 FPS sınırında ömrü kaç yıl? Merak ettiğim için soruyorum.
0. Çünkü şuan bile max 100 fps verir bu kart-RDR2, AC:Odyssey gibi oyunlardan bahsediyorum.-bir 5 sene sonra 1080p ultra 60fps kartı olur bence.

Aslında alınan performansın yeterliliği kişiden kişiye göre değişir. Ultra ayar takıntısı olmadığını varsaydığımızda 2 sene civarında bir çok oyunda 100 FPS civarında performans gösterir diye düşünüyorum. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı