RX 5700XT R5 3600 yerine donanım önerisi

Ali.-.Alkan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Halihazırda kullandığım sistemi yenilemek istiyorum. Mevcut donanımımda Sapphire RX 5700XT Nitro R5 3600 16 GB 3000MHz RAM 650 watt PSU ASUS TUF B450 Pro AM4 soket anakart kullanıyorum. Ekran kartını 7600XT işlemcimi de R5 5600 ile değiştirmek istiyorum. Sizin fikrinizi almak istedim, önerilerinizi de bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Halihazırda kullandığım sistemi yenilemek istiyorum. Mevcut donanımımda Sapphire RX 5700XT Nitro R5 3600 16 GB 3000MHz RAM 650 watt PSU ASUS TUF B450 Pro AM4 soket anakart kullanıyorum. Ekran kartını 7600XT işlemcimi de R5 5600 ile değiştirmek istiyorum. Sizin fikrinizi almak istedim, önerilerinizi de bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Bütçeniz ne kadar? Eğer yeterli bir bütçeniz varsa tüm sistemi satarak AM5'li bir sisteme geçebilirsiniz. Bütçe yetmiyor ise bu şekilde bir yükseltme yapabilirsiniz.

Maalesef çok fazla bütçe ayıramadım normalde güzel bir miktar ayırıp 4070 Super ekran kartlı yeni nesil bir sisteme geçmek istiyordum fakat başka giderlerimde olduğundan dolayı işlemciyle ekran kartını değiştirmeye karar verdim. Bütçem 20000 civarı.

1080P'de darboğaz yaşarsınız ama işlemcinizle ekran kartınızı satsanız zaten monitörü yenileyebilirsiniz. Bende öyle bir şey duydum ama net bir bilgim yok maalesef.

Olmaz hocam. Zararlı bir şey değil zaten sadece performansından tam yararlanamazsınız.
Peki böyle bir şey yapsam hocam bütçemi de çok aşmıyor hem.

Olmaz hocam. Zararlı bir şey değil zaten sadece performansından tam yararlanamazsınız.

Hacım cevap gelmedi ama ben şöyle bir şey yaptım sitede indirime girmiş biraz uyguna geldi ben de alayım dedim. Ekran kartını da 7700XT düşünüyorum. Teşekkür ederim yardımın için.

Son düzenleme:
2. öneriniz daha iyi gibi hocam. Bildirimi görmemişim kusura bakmayın. Ama İtopya'dan pahalıya gelir Akakçe'den daha ucuza alabilirsiniz parçaları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı