RX 5700XT Sisteme 550W PSU yeterli gelir mi?

Arkadaşlar öncelikle selam. İtopya'dan bir sistem toplattım. Ama sistem elime geldiğinde bir hata yaptığımı fark ettim kasa olarak Corsair Delta RGB 550 Watt'mış ben 650 Watt zannediyordum. Bu bana çok sıkıntı çıkarır mı? Çıkarırsa İtopya'ya iade şansım nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle selam. İtopya'dan bir sistem toplattım. Ama sistem elime geldiğinde bir hata yaptığımı fark ettim kasa olarak Corsair Delta RGB 550 Watt'mış ben 650 Watt zannediyordum. Bu bana çok sıkıntı çıkarır mı? Çıkarırsa İtopya'ya iade şansım nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

RX 5700XT 225Watt TDP'ye sahip. AMD kendisi bile 600Watt öneriyor. Corsair VS550 12V kanalından 508Watt veriyor. Yani yeterli olmayacaktır bir şekilde iletişime geçip 650Watt güç kaynağı almaya çalışın.

Overclock yapmayacağım. Kullandığım işlemci Ryzen 5 3600X bir de kasamın RGB ışıkları geçişli değilde hızlı yanıp hızlı geçiş yapıyor modu mudur ? Yoksa psu kaynaklı bir sıkıntı mı ?

Overclock yapmayacağım. Kullandığım işlemci Ryzen 5 3600X bir de kasamın RGB ışıkları geçişli değil de hızlı yanıp hızlı geçiş yapıyor modu mudur? Yoksa PSU kaynaklı bir sıkıntı mı?

Ben 550W ile kullanabileceginizi dusunuyorum cunku PSU kaliteli zaten ekran karti ve islemciniz 320W tuketiyor bu gucu Corsair VS550 saglar size. Geldikten sonra PSU testi acin OCCT'den ve tum bilesenler tam yukte calisiyorken kapanma reset atma olacak mi bakin. Eger olursa 14 gun icinde koşulsuz iade hakkiniz var diye biliyorum. Ama dedigim gibi bence besleyecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı