B berkayytmz Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 585 18 Aralık 2020 #1 RX570 ekran kartım vardı onu sattım, RTX 2060 aldım ekran kartını takıp GeForce ile sürücüleri güncelledim fakat DDU ile bir şeyler yapılması da gerekiyormuş sanırım. Ne yapabilirim? Eski ekran kartının sürücülerini silmeyi es geçmişim Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
RX570 ekran kartım vardı onu sattım, RTX 2060 aldım ekran kartını takıp GeForce ile sürücüleri güncelledim fakat DDU ile bir şeyler yapılması da gerekiyormuş sanırım. Ne yapabilirim? Eski ekran kartının sürücülerini silmeyi es geçmişim
KS KS B berkayytmz Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 585 18 Aralık 2020 #11 BerkayZ87 dedi: AMD ekran kartı sürücülerini kaldır. AMD bir işlemci kullanıyorsan ona ait şeyleri silme. . Genişletmek için tıkla... İşlemcim AMD. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: AMD ekran kartı sürücülerini kaldır. AMD bir işlemci kullanıyorsan ona ait şeyleri silme. . Genişletmek için tıkla... İşlemcim AMD.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #12 berkayytmz dedi: İşlemcim AMD. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartıyla alakalıları sil. Artı 0 Eksi
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #13 Allah'a dua et (!) DDU ile AMD GPU driverları sil. Sonra WHQL damgalı sürücü indir. Artı 0 Eksi
KS KS B berkayytmz Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 585 18 Aralık 2020 #14 BerkayZ87 dedi: Sadece ekran kartıyla alakalıları sil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, sonradan aynısını NVIDIA olan kartım için de mi yapmalıyım? Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Sadece ekran kartıyla alakalıları sil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, sonradan aynısını NVIDIA olan kartım için de mi yapmalıyım?
furkangrbt Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #15 berkayytmz dedi: Tamamdır, sonradan aynısını NVIDIA olan kartım için de mi yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır AMD'yi silmen yeterli Artı 0 Eksi
berkayytmz dedi: Tamamdır, sonradan aynısını NVIDIA olan kartım için de mi yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır AMD'yi silmen yeterli
KS KS B berkayytmz Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 585 18 Aralık 2020 #16 furkangrbt dedi: Hayır AMD'yi silmen yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, GeForce ile onun sürücüsünü yüklemiştim zaten, başka bir şey yapmama gerek kalmadı sanırım. Artı 0 Eksi
furkangrbt dedi: Hayır AMD'yi silmen yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, GeForce ile onun sürücüsünü yüklemiştim zaten, başka bir şey yapmama gerek kalmadı sanırım.
furkangrbt Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #17 berkayytmz dedi: Tamamdır, GeForce ile onun sürücüsünü yüklemiştim zaten, başka bir şey yapmama gerek kalmadı sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
berkayytmz dedi: Tamamdır, GeForce ile onun sürücüsünü yüklemiştim zaten, başka bir şey yapmama gerek kalmadı sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS B berkayytmz Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 585 18 Aralık 2020 #18 furkangrbt dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi