RX 580 4 GB FiveM performansı

06Angaralım

Hectopat
Merhabalar sistemim bu şekilde.
  • Ekran kartı: RX 580 4 GB ASUS Dual.
  • İşlemci: Ryzen 5 1600 AF 12nm
  • RAM: Crucial 8 GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V
  • Anakart: Gigabyte B450 GAMING X

Sorularım:
1-FiveM'de kaç FPS alırım?
2-Drop fazla yer miyim?
Ben normalde Ryzen 3 3200G ile oynuyordum ancak donmalar olduğu için darboğaz yiyordum.
İşlemcimi Ryzen 5 1600 AF yaptım. Henüz işlemcim gelmedi kargoda sizce performans farkı olur mu drop falan yer miyim? Teşekkürler...

Merhabalar sistemim bu şekilde.
  • Ekran kartı: RX 580 4 GB ASUS Dual.
  • İşlemci: Ryzen 5 1600 AF 12nm
  • RAM: Crucial 8 GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V
  • Anakart: Gigabyte B450 GAMING X

Sorularım:
1-FiveM'de kaç FPS alırım?
2-Drop fazla yer miyim?
Ben normalde Ryzen 3 3200G ile oynuyordum ancak donmalar olduğu için darboğaz yiyordum.
İşlemcimi Ryzen 5 1600 AF yaptım. Henüz işlemcim gelmedi kargoda sizce performans farkı olur mu drop falan yer miyim? Teşekkürler...
Drop yerseniz, SSD kaynaklıdır. Onun dışında taş gibi sistem, su gibi akar Cidden.

Kaç FPS alma ve drop yeme durumu hakkında kesin bir şeyin söylenmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü sunucudan sunucuya eklenmiş olan scriptler değişmekte ve örnek vermem gerekirse siz bir sunucuda 1 GB boyutunda paketle oynuyorsanız diğer sunucuda 10 GB'lik paketle oynarsınız buna bakıldığında da içerik bakımından daha güçlü olduğundan ötürü FPS düşüşü yaşayabilirsiniz. Kısacası denemeniz daha sağlıklı olacaktır, fakat GTA V ile arasında aşırı fark olacağını düşünmüyorum eğer problemli bir sunucu değilse.

Drop yerseniz, SSD kaynaklıdır. Onun dışında taş gibi sistem, su gibi akar Cidden.

Neden her açılan konuya SSD kaynaklı diyorsunuz? Oyun işlemci ağırlıklı olsa bile oyun da drop kalkmaz sadece FPS yükselebilir, ayrıca RAM'leri yükselttiği zaman drop yemez.

Neden her açılan konuya SSD kaynaklı diyorsunuz? Oyun işlemci ağırlıklı olsa bile oyun da drop kalkmaz sadece FPS yükselebilir, ayrıca RAM'leri yükselttiği zaman drop yemez.
Hocam gece gece benim kafa bazen gidiyor kusura bakmayın, geçen konuda da aynı şeyi yaptım. Drop büyük ihtimal RAM'den kaynaklı ama 8 GB RAM bence yeterli gibi. SSD kaynaklı olduğunu düşündüm o yüzden. Hiç Fivem değerlerine bakmadım bu arada hocam.

Hocam gece gece benim kafa bazen gidiyor kusura bakmayın, geçen konuda da aynı şeyi yaptım. Drop büyük ihtimal RAM'den kaynaklı ama 8 GB RAM bence yeterli gibi. SSD kaynaklı olduğunu düşündüm o yüzden. Hiç Fivem değerlerine bakmadım bu arada hocam.
Hikaye modu için yeterli 8 GB. FiveM için değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı