RX 580 8 GB alınır mı?

Çok teşekkür ederim hocam

Çok teşekkür ederim hocam
Hocam topladığım sisteme bir ekleme yapmak istiyorum. Ekran kartını Gtx 1060 seçmiştik biz fakat aynı fiyata Rx 580'de bulunabilir. Rx 580 daha performanslı bir karttır Gtx 1060'a göre. Fakat Rx 5xx serilerinde çökme, wattman hataları almanız olası. Eğer daha fazla performans isterseniz Rx 580'de bakabilirsiniz ama anlattığım durumu göz önünde bulundurun.

evet baktım hocam rx580 alabılırım aynı fıyatlar saten güzel bişey bulursam alıcam

evet baktım hocam rx580 alabılırım aynı fıyatlar saten güzel bişey bulursam alıcam
Yani çok daha performanslı değilde, azıcık daha güçlü Rx 580. Ben olsam o riske girmem açıkçası. Nvidia alırım kafam dah rahat olur ama siz bilirsiniz yine de.

Yani çok daha performanslı değilde, azıcık daha güçlü Rx 580. Ben olsam o riske girmem açıkçası. Nvidia alırım kafam dah rahat olur ama siz bilirsiniz yine de.
ama 1060 3 gb rx580 8 gb daha iyi deilmi

ama 1060 3 gb rx580 8 gb daha iyi deilmi
Yani evet, kas gücü bakımından çok farkı olmasada VRAM olarak çok daha iyi rx 580. 8GB vram 1080p çözünürlükte çok daha iyi. Birde Gtx 1060 6Gb diye biliyorum ben hocam yanlışınız olmasın?

Yani evet, kas gücü bakımından çok farkı olmasada VRAM olarak çok daha iyi rx 580. 8GB vram 1080p çözünürlükte çok daha iyi. Birde Gtx 1060 6Gb diye biliyorum ben hocam yanlışınız olmasın?
3 gb olanı var bide 6 gb olanı var hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…