RX 580 8 GB alınır mı?

O zaman işlemci ve ekran kartından kısalım.
İşlemci:
(Param güvende ile satıyor, bu şekilde daha da güvenli olur. 1800₺ param güvende ile)

Ekran kartı:
Gtx 1060
(İkinci el piyasasını araştırın, temiz Gtx 1060'ı 1500-1600₺ gibi bir fiyata bulursanız alın.

Bu şekilde de 11.000₺'yi buluyor sistemin toplam fiyatı.
Siz yine de araştırın, diğer arkadaşlarında görüşünü alın, içinize hangisi sinerse onu alın. Şimdiden hayırlı olsun yeni sisteminiz.
Çok teşekkür ederim hocam

Çok teşekkür ederim hocam
Hocam topladığım sisteme bir ekleme yapmak istiyorum. Ekran kartını Gtx 1060 seçmiştik biz fakat aynı fiyata Rx 580'de bulunabilir. Rx 580 daha performanslı bir karttır Gtx 1060'a göre. Fakat Rx 5xx serilerinde çökme, wattman hataları almanız olası. Eğer daha fazla performans isterseniz Rx 580'de bakabilirsiniz ama anlattığım durumu göz önünde bulundurun.

Hocam topladığım sisteme bir ekleme yapmak istiyorum. Ekran kartını Gtx 1060 seçmiştik biz fakat aynı fiyata Rx 580'de bulunabilir. Rx 580 daha performanslı bir karttır Gtx 1060'a göre. Fakat Rx 5xx serilerinde çökme, wattman hataları almanız olası. Eğer daha fazla performans isterseniz Rx 580'de bakabilirsiniz ama anlattığım durumu göz önünde bulundurun.
evet baktım hocam rx580 alabılırım aynı fıyatlar saten güzel bişey bulursam alıcam

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı