Lacaderal
Hectopat
Daha fazla
2. el temiz bulabilirseniz RTX 2060 Super öneririm. i3 14. nesil işlemci ile kullanıyorum, CS 2'de ortalama 240-280 arası FPS değeri alıyorum.
Hocam şu an kullandığımda 2. el aldığım 2. hafta bozuk çıktı kart 2. ele yönelesim fazla gelmedi.
Bu bütçeye RX 6600 ve RTX 3050 bulursunuz rahat.
Hocam, şu an kullandığımda 2. el aldığım 2. hafta bozuk çıktı kart. 2. ele yönelesim fazla gelmedi.
GTX 1660 Super ekran kartım maalesef bozuldu hiç düzgün çalışmıyor hatta oyun bile oynatmıyor. Yüksek bir bütçem olmadığı için muhtemelen RX 580 8 GB bir ekran kartı alıp takacağım. Günümüz şartlarında bu kart; LoL, FC 25, CS2 gibi oyunlar için yeterli olur mu? Olursa kaç yıl yeterli olur sizce?
sistemim:
AMD Ryzen 5 5500.
ASUS Phoenix GTX 1660 Super (maalesef bozuldu)
Gigabyte A520mk v1.
16 GB RAM.
500 GB SSD.
RX 6600 hatta 6600 XT olabilir, 3060 dengi olduğu için daha mantıklı olur. VRAM avantajı da var.
Hocam, şu an kullandığımda 2. el aldığım 2. hafta bozuk çıktı kart. 2. ele yönelesim fazla gelmedi.
Testlerini yapıp alırsanız sorun olacağını sanmam.
Bence Param Güvende ile aldıktan ve gerekli testleri yaptıktan sonra bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben şahsen ağustos ayında RX 6500 XT aldım Param Güvende ile ve sorunsuz kullanıyorum.
Kendim RX 580 8G kullandım, performansı iyi olabilir ama yazılım sorunundan gına gelmişti, RTX 2060 aldım, memnunum. Size tavsiyem RTX 2060 Super almanız yönünde olacaktır. 3060 bulabilirseniz çok güzel olur.
RX 6600 hatta 6600 XT olabilir, 3060 dengi olduğu için daha mantıklı olur. VRAM avantajı da var.
Tavsiyeniz ikinci el mi yani? Ne gibi testler yapabilirim sorun çıkarmayacak şekilde?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.