Senin aldığın kartın sorunlu olmasını tüm kartların sorunlu olduğu anlamına gelmez. Yani buraya gelip kendi yaşadığın şey yüzünden tüm kartlarda sorun varmış gibi algı yaratma. Konu sahibinin bulduğu kart bu piyasada gayet ucuz. Eğer sıkıntısı yoksa alabilir.
Senin aldığın kartın sorunlu olmasını tüm kartların sorunlu olduğu anlamına gelmez. Yani buraya gelip kendi yaşadığın şey yüzünden tüm kartlarda sorun varmış gibi algı yaratma. Konu sahibinin bulduğu kart bu piyasada gayet ucuz. Eğer sıkıntısı yoksa alabilir.
Hadi kartları geçtim tamam ama driver'ında kesinlikle sorun var, şu "Radeon Boost" denilen tam zehir teknoloji yüzünden kartın başına gelmeyen kalmadı ya. GTA 5'de ilk de iyi gidiyordu, sonra o özellik kapalı olmasına rağmen oyunda açıktı ve FPS düşmesi oluyordu, en son Reset'e bastım ve ekran gg, hemen iade ettirdim
HOCAM BUGUN SATTI ADAM ISTANBULDAN 3750 TL YE BULDUM AMA 4GB VERSIYONU KUTUYU ILK ACACK OLAN SIZSINIZ DIYOR TEST YAPABILIRSINIZ DEMIS BI ARKADASI GONDERIP BAKTIRICAM SENCE NORMAL DEGERLER KAC OLMALI KAC DK TESTTE TABI TUTULMALI HANGI ARALIKLARA VE TESTTE HANGI DEGERLERE BAKMALIYIM BENI BU KONUDA AYDINLATABILIR MISIN ? (SEN YETKILI BI ABIYE BENZIYORSUN )
@MedusaXzX kutuyu ilk siz açacaksınız lafı inandırıcı gelmedi RX 580 çıkalı 4,5 sene oldu. Kart sıfırsa zaten sıcaklıkları 70 dereceyi pek geçmez. Furmark testi yapabilirsin. Kart elinde olduğunda buradan konu açarsın daha iyi olur.