RX 580 8 GB ve Ryzen 5 1600 sistemde düşük işlemci kullanımı sorunu

baranyetgin

Kilopat
RX 580 8 GB ve Ryzen 5 1600 kullanıyorum oyunlarda işlemci kullanımı hep düşük 12-25 arası fakat ekran kartı kullanımı hep %99'da.

Not: BIOS ve çipset güncellemelerini, ayrıca ekran kartı sürücümü güncelledim. Yaklaşık 5 günlük bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci kullanımı normal hatta çok iyi. Önemli olan ekran kartından tam performans alıp işlemci kullanımını mümkün olan en düşük düzeyde tutmak, siz de bunu yapıyorsunuz. Herhangi bir sorun yok yani.

Hocam bende de R5 1600 12nm var, ekran kartımsa RX 5500XT 8G
Benim de düşük kullanım ama bir sıknıtısını görmedim açıkçası
Sorun mu oluyor sizinkinde?

Hocam bende de R5 1600 12nm var, ekran kartımsa RX 5500XT 8G
Benim de düşük kullanım ama bir sıknıtısını görmedim açıkçası
Sorun mu oluyor sizinkinde?
Hayır hiçbir sıkıntı yok, drop falan yaşamıyorum. Ama bu işlemcinin bu kadar iyi olması bana garip geldi.

Hayır hiçbir sıkıntı yok, drop falan yaşamıyorum. Ama bu işlemcinin bu kadar iyi olması bana garip geldi.

İşlemci gerçekten çok iyi hocam endişe etme kasamın önünde fan yok üstte iki arkada 1 olmak suretiyle sadece çıkış fanı var, stok soğutucuyla çalışıyor
68 dereceyi geçmedi PUBG'de, o yüzden endişe etme

Bu arada tecrübe ettiğim için eminim konudan
Neden dersen daha önce 14Nm'si ve GTX 1060 6 GB vardı 2 yıl boyunca hiç sorun yaşamadım
E şimdi hem 12nm hem de RX 5500XT daha iyi bir sistem o yüzden rahatlıkla sorun olmadığını söyleyebilirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…