RX 580 8 GB vs. 1650S 4 GB

• Konuyu başlatan Jays
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.264
Alakası bile yok.
Attığın model hem kötü hem de 1650S ile arasında 350TL fark var.
Şu rezil RX 5000 serisi kartları önerip durmayın artık.
Model kötü olduğunu bilmiyordum. Ben 1650S almıştım. Forumdakiler 5500 XT daha iyi deyince pişman olmuştum. 350 TL fark Gigabyte, Zotac gibi modellerde var. Msi veya Asus modellerinde 350 tl fark yok. MSI GEFORCE GTX 1650 SUPER GAMING X GTX1650S 4GB GDDR6 128B DX12 PCIE 3.0 X16 (1XHDMI 3XDP) Ekran Kartı: Amazon.com.tr

Ben de 580 aldım 1650s almadığıma pişmanım kart sıcaklığı yüzünden low ayarladın üstüne çıkamıyorum. Tabii bu sadece bana özel olabilir

Bende senin gibi arada kalmıştım INNO3D 1650 Super aldım çok memnunum özellikle soğutmasından mesh bir kasa ile birçok oyunda test ettim ve en fazla 62 dereceyi gördüm.

Neden 5500 serisine rezil dediniz? Merakımdan soruyorum. İnternette ki karşılaştırma videolarına güvenmeyelim mi?

Gördüğün testler sadece FPS testleri.
İşin diğer kısmı stabillik.
Siyah ekran sorunları gibi saçma sapan şeylerle uğraşmak istemiyorsan AMD'nin RX570 kartı dışında başka bir şeyini alma.
Bende senin gibi arada kalmıştım INNO3D 1650 Super aldım çok memnunum özellikle soğutmasından mesh bir kasa ile birçok oyunda test ettim ve en fazla 62 dereceyi gördüm.

Güzel seçim yapmışsın.
Hayırlı olsun.

Model kötü olduğunu bilmiyordum. Ben 1650S almıştım. Forumdakiler 5500 XT daha iyi deyince pişman olmuştum. 350 TL fark Gigabyte, Zotac gibi modellerde var. Msi veya Asus modellerinde 350 tl fark yok. MSI GEFORCE GTX 1650 SUPER GAMING X GTX1650S 4GB GDDR6 128B DX12 PCIE 3.0 X16 (1XHDMI 3XDP) Ekran Kartı: Amazon.com.tr

Bulaşmayacağın modeller aşağı yukarı bellidir. Gigabyte Windforce, MSI Mech, EVO olmayan ASUS Dual ve TUF vb. onun dışında modeller iş görür.

@Adem Yıldız_ pek 5500 XT'nin stabil olmasına, diğer 5000 serisi kartlar gibi Navi 10 yongası değil de Navi 14 yongasına sahip olmasına, sürücülerle performans artışına, sıcaklık değerlerine ve güç tüketimine pek inanmak istemiyor. Tabii ben kartı kullandığım için daha çok hakimim 5500 XT'ye. Ama kendisini severim, Nvidia tarafı ağır basıyor onda. Herkesin tercihi farklı.

Bulaşmayacağın modeller aşağı yukarı bellidir. Gigabyte Windforce, MSI Mech, Evo olmayan ASUS Dual ve TUF vb. onun dışında modeller iş görür.

@Adem Yıldız_ pek 5500 XT'nin sorunsuzluğuna, diğer 5000 serisi kartlar gibi navi 10 yongası değil de navi 14 yongasına sahip olmasına, sürücülerle performans artışına, sıcaklık değerlerine ve güç tüketimine pek inanmak istemiyor. Tabii ben kartı kullandığım için daha çok hakimim 5500 XT'ye. Ama kendisini severim, NVIDIA tarafı ağır basıyor onda ama olur öyle herkesin tercihi farklı.

Açıkçası ben NVIDIA veya AMD diye pek bir taraf tutmam.
Mesela Ryzen serisini Intel'den çok seviyorum.
AMD ekran kartları biraz şans işi.
Driverlarla performans artışı sağladıkları doğru ama çoğu kişi hala WattMan hatalarindan muzdarip.
Size iyi bir ürün denk gelmiş, ne güzel.
Umarım hiçbir sorunla da karşılaşmazsiniz ama ben başkasına bir ürün önerirken önerdiğim kişiyi bu riske atmak istemedigim için AMD kartları önermiyorum pek.
Sağ ol, ben de seni seviyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı