RX 580 8 GB vs GTX 1060 6 GB

Rustyn

Kilopat
Selam arkadaşlar. Konuya şöyle başlayayım. Yakın zamanda bir bilgisayar toplayacağım ve uygun bulduğum bir kasa var. Kasaya bütcem içerisinde RX 580 8GB ve Galax GTX 1060 6GB EXOC Black şeklinde 2 farklı ekran kartı alabiliyorum. Sorum şu ki hangi ekran kartı daha iyi bir seçim olacaktır. Çoğu kişi AMD'nin ekran kartlarının sıkıntı yaratabildiğini söylüyor. İşlemci olarak Ryzen 5 2500X tercih ettim. Sadece ekran kartında bir çelişkide kaldım. RX al diyen de var GTX 1060 al diyende var. Bu konuya açıklık kazandırmak istiyorum ve kararımı verip artık kasamı almak istiyorum. Monitör olarak FreeSync bir monitör alacağım. Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkürler.

Bazı oyunlarda RX 580 bazı oyunlarda GTX 1060 öne çıkıyor. Nvidia kartlarda da Freesync çalışıyor artık. RX 580 8GB VRAM'i olduğu için daha mantıklı olabilir fiyatları da daha uygun bulunabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı