RX 580 8 GB vs GTX 1650 Super vs RX 5500 XT

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Yarın gidip bu yukarıdaki üç modelden birisini Vatan Bilgisayar'dan alacağız fakat ben kararsız kaldım. VRAM'e ben de fazla önem vermezdim ama gördüğüm kadarıyla şu an ve ileride VRAM önemli. Siz olsanız ne yapardınız? Bizim için şu an güncellikten çok, saf performans ve güç daha önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
@KRALCAN Vatan'dan alıyorsanız fiyatlara bir göz attım benim kullandığım kart (Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB) en uygunu duruyor. Şu anda Borderlands 3 oynuyorum 60-65 FPS civarı 5.8 GB VRAM kullanıyor. AC Odyssey'de de bu civarlardaydı. 4,5 aydır kullanıyorum bir sorununu görmedim. Bir sorun olursa yazabilirsin.

RX 5500 XT kararına vardım. 8 GB VRAM olması sebebi ile.

Hayırlısı olsun. Satınca fark ettim 8 GB 5500 XT ile oyunlarda çok fazla drop oluyordu. Ayrıca monitör AMD uyumlu ama BIOS'ta görüntü alamıyordum. RTX 2060 Super alınca bu sorun da ortadan kalktı. Belki benim ekran kartında ufak bir sorun vardı, belki de Windows ile uyumsuzluk yapıyordu. Çünkü format atarken AMD Radeon yazılımı silindiği an monitör görüntü vermeyi kesiyordu. NVIDIA ile öyle bir sorun yaşamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı