RX 580 83 derece

Hmm. Ekran kartı ihtiyacından fazla mı elektrik çekiyor? Yani biz ona giden elektrik miktarını azaltıyoruz sonuçta, değil mi?

@kular14 Bir nevi o şekilde. AMD'nin neden stok voltajı yüksek tuttuğu ise ayrı bir konu.

Peki ASUS Dual RX580 8 GB için yardımcı olur musunuz hangi programla hangi ayarları yapmam konusunda? Rehberinize baktım fakat açıkçası tam anlayamadım.

@kular14 Radeon Ayarları-Global Ayarlar-Global Wattman kısmına gelin. Oradan voltaj kontrollerini açın. Son 5 kademe olmak üzere 1150 yerine 1050 gibi daha düşük değerler yazın ve sağ üstten uygulayın. Ardından benchmarklarda veya oyunlarda deneyebilirsin. Eğer crash verirse veya artifacts gibi problemlerle karşılaşırsan voltajı biraz daha yüksek gir, karşılaşmazsan düşürüp tekrar edebilirsin son adımı.

Voltaj durum 7'yi 1150'den 1050 yaptım. Oyuna girip bakacağım şimdi. Karta herhangi bir zararı olmaz, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…