RX 580 açılışta renk bozulması

Yani bu kartta sonuç olarak arızalı bir şeyler mi var? Diğer forumları okuduğumda CSM etkinleştirdiklerinde bu sorun olmuyormuş.

VBIOS arıza anlamına gelmez sonuçta yazılımsal bir şey, siz bu kartı oyunda denediniz mi?

VBIOS arıza anlamına gelmez sonuçta yazılımsal bir şey, siz bu kartı oyunda denediniz mi?
Evet oyunlarda sıkıntı yok. Bahsettiğiniz şeyi yaptım sistem açılmıyor bu arada.

Evet oyunlarda sıkıntı yok. Bahsettiğiniz şeyi yaptım sistem açılmıyor bu arada.

O zaman o tarafın BIOS'u modlu, oyunlarda sıkıntı olmuyorsa VBIOS da sorun yoktur, açılıştaki durumu CSM kapalıysa yapabiliyor, bazen de BIOS da görüntü vermiyor.

O zaman o tarafın BIOS'u modlu, oyunlarda sıkıntı olmuyorsa VBIOS da sorun yoktur, açılıştaki durumu CSM kapalıysa yapabiliyor, bazen de BIOS da görüntü vermiyor.
Modlu derken mining mi yapılmış hocam? Eğer böyleyse iade etmeyi düşünüyorum.

Kart normal çalışıyorsa iade etmeyin, mining yapılmamış RX500 serisi
Hocam sonuçta mining için kullanılmış. Bana kullanılmadığı söylendi. Ayrıca başlangıçtaki sorun çok can sıkıyor. İleride ne sorun çıkaracağını da bilemiyorum.

Bu arada diğer modda açılmamasının tek sebebi modlu bios mu?

Son düzenleme:
Başlangıç sorununu CSM kapalıysa açıp deneyin, mining işi size kalmış o kartların mining yapılmamışı binde bir çıkar.
Üstteki sorumu bir daha sorayım hocam, kesinlikle mining yapıldığına eminsiniz değil mi?

Başka nedenlerdende BIOS bozulmuş olabilir, belki anahtarda sorun vardır, CSM kapalı olduğundan görüntü vermiyor olabilir, BIOS verileni görmeden bir şey diyemem.
Peki hocam, yardımınız için çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı