RX 580 AMD Software Adrenalin Edition açılmıyor

liansyy

Hectopat
Daha fazla  
Sorun başlıkta da belirttiğim gibi. Daha dün sıkıntısız şekilde çalışıyordu. Oyundayken tekrar alt+r tuşunu kullanarak bir ayar yapmak istedim. Bir anda.
AMD Software Adrenalin Edition programı kapandı. Bende yeniden başlatınca düzelir diye önemsemedim. Sabah kalktığım da tekrar açılmadığını fark ettim. Sürekli tıklıyorum programa 1-2 saniye loading oluyor sonra altta ki uygulamalardan da gidiyor. Sürücüyü denetimden, aygıttan sildim tekrar yükledim olmadı. Full install seçeneği ile ve fabrika ayarlarına dön tiki açık/kapalı hepsini denedim. Farklı versiyon ile yükledim olmadı. DDU ile silip yükledim olmadı. YouTube'dan başka ayarlar yapan videolara baktım yaptım olmadı (cn) dosyasını falan siliyorlar. Yok mu bunun bir çaresine bilen biri yardımcı olun.

Son düzenleme:
Sıfırdan Windows kurulumu deneyin.
Şu anlık AMD Software: PRO Edition kullanıyorum. teması mavi olması dışında pek bir fark göremedim. FPS değerlerinde de fark yok. İlerde geri dönmek istersem dediğinizi yapıp windowsu sıfırlamam gerekecek. İlerde gelişmeleri yazarım. (Bu arada format atınca Windows 11 lisanı gider mi?)

Bu arada format atınca Windows 11 lisanı gider mi?

Microsoft hesabınızla 1 kez giriş yaparsanız donanım bilgilerinizle birlikte "Bağlı cihazlar" bölümüne otomatik kaydeder. Sonraki kurulumlarda hesabınızla tekrar giriş yaptığınızda Windows otomatik etkinleşir.

Microsoft hesabınızla 1 kez giriş yaparsanız donanım bilgilerinizle birlikte "Bağlı cihazlar" bölümüne otomatik kaydeder. Sonraki kurulumlarda hesabınızla tekrar giriş yaptığınızda Windows otomatik etkinleşir.
Yalnız orijinal key almadım. her hangi bir siteden 50 100tlye almıştım. Fark eder mi?

Sorun başlıkta da belirttiğim gibi. Daha dün sıkıntısız şekilde çalışıyordu. Oyundayken tekrar alt+r tuşunu kullanarak bir ayar yapmak istedim. Bir anda.
AMD Software Adrenalin Edition programı kapandı. Bende yeniden başlatınca düzelir diye önemsemedim. Sabah kalktığım da tekrar açılmadığını fark ettim. Sürekli tıklıyorum programa 1-2 saniye loading oluyor sonra altta ki uygulamalardan da gidiyor. Sürücüyü denetimden, aygıttan sildim tekrar yükledim olmadı. Full install seçeneği ile ve fabrika ayarlarına dön tiki açık/kapalı hepsini denedim. Farklı versiyon ile yükledim olmadı. DDU ile silip yükledim olmadı. YouTube'dan başka ayarlar yapan videolara baktım yaptım olmadı (cn) dosyasını falan siliyorlar. Yok mu bunun bir çaresine bilen biri yardımcı olun.
AMD Cleanup utility ile sürücüyü kaldırmayı deneyin.
Şunları da kurun lütfen. Visual c++ eksik olduğunda da radeon software açılmaz.
(Gerekirse tüm visual c++ paketlerini silip bu paketle yeniden kurun)
rx 580 driver
https://www.amd.com/en/support/down...0-400/radeon-rx-500-series/radeon-rx-580.html

Son düzenleme:
AMD Cleanup utility ile sürücüyü kaldırmayı deneyin.
Şunları da kurun lütfen. Visual c++ eksik olduğunda da radeon software açılmaz.
(Gerekirse tüm visual c++ paketlerini silip bu paketle yeniden kurun)
rx 580 driver
https://www.amd.com/en/support/down...0-400/radeon-rx-500-series/radeon-rx-580.html
Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkürler. Dediklerinizi ilerde denerim. Çünkü şuan üstte de belirttiğim gibi AMD Software PRO Editionu kullanıyorum bir sorun yaratmıyor, bunu silip riske atmaya ve onlar ile tekrar uğraşmaya üşendim açıkçası. Bu programın eksiği yok, hatta fazlası var. Ama yinede cevabınız için tekrardan teşekkürler. Son bir soru (Visual paketlerini toplu ve temiz şekilde silebilirim miyim bunun için bir program var mıdır? Yoksa denetimden tek tek sileyim mi?)

Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkürler. Dediklerinizi ilerde denerim. Çünkü şuan üstte de belirttiğim gibi AMD Software PRO Editionu kullanıyorum bir sorun yaratmıyor, bunu silip riske atmaya ve onlar ile tekrar uğraşmaya üşendim açıkçası. Bu programın eksiği yok, hatta fazlası var. Ama yinede cevabınız için tekrardan teşekkürler. Son bir soru (Visual paketlerini toplu ve temiz şekilde silebilirim miyim bunun için bir program var mıdır? Yoksa denetimden tek tek sileyim mi?)
Tek tek silin sorun olmayacaktır ilk başta pro software açılmaz çünkü paketleri sildiğiniz için hata alırsınız.Sonra verdiğim linkten yeniden kurun o paketleri. Oyunlardaki dll hataları da bu sebeple alınıyor çünkü 😉
Sorun devam ederse Windows 10 u yeniden yükleyin.
Ardından yine bunları yükleyin.

Son düzenleme:
O cihazda Microsoft hesabınızla giriş yaptınız mı? Ayarlar > Hesaplar > Bağlı cihazlar kısmına bakın. Oradaki cihazla PC adını karşılaştırın.
1722639463947.png

Evet var fakat bunun gibi bir sürü cihazda bulunuyor.

Geri
Yukarı