Çözüldü RX 580 Assassin's Creed: Origins oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

MrFbz

Femtopat
Katılım
3 Nisan 2021
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam öncelikle;
Ekran kartı driverın ve BIOS'un son güncellemelerini yapmış olmama rağmen oyun yaklaşık 10 dk sonra çöküyor. Daha önce oyunu açıp yarım saat bekleterek oynama süresini uzatıyordum ve oyun daha geç çöküyordu, böyle böyle bitiririm diye düşündüm fakat artık o da işlemiyor. Çökme sonrası verdiği 2 hata var: 1. Radeon Software ekran kartı sürücüsünün zaman aşımına uğradığı ve Ubisoft Connect'in verdiği aşağıda görselini paylaştığım şey. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten sıtkım sıyrıldı artık. (Ekran kartı driverımı ve BIOS'umun ikisini de bugün güncelledim ve oyun orijinal). Driver sürümüm 21.4.1 Recommended ve BIOS sürümüm 3002.

Sistemim:
  • ASUS Prime B450M-K anakart
  • Corsair DDR4 3000 MHz 2x8
  • AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz 2.nesil
  • ASUS Dual RX 580 4 GB 256 Bit DDR5
WhatsApp Image 2020-11-25 at 22.40.25.jpeg
 
Çözüm
Güncel hocam güncel o da fayda etmedi, senin çözebilmene sevindim
Sıkıntı da onda hocam. Driveri kaldırın daha sonra, Amd sitesinden 'Radeon Software' değil altında ki 'Radeon Pro Software for Enterprise' olanı kurarsanız muhtemelen sizin de sorununuz düzelecektir.
Çökme raporunu paylaşır mısınız? Ayrıca hiç DDU kullandınız mı? Onu da bir deneyin.

 
Yukarıdakilere ek buraya hata düşüyor ise paylaş.
 
WattMan hatası şu an çoğu AMD kartlarda var, AMD çok ilgisiz bu sürücü konularında. Kesinlikle alınmaz o yüzden. Hatanıza gelecek olursak internette birkaç çözüm videoları var fakat AMD işe el atmadan hiçbiri kalıcı şeyler değil.
 
DDU ile driverları temizleyip, Windows imzalı WHQL driver kurun düzelir büyük ihtimalle.
Hocam ddu ile hepsini temizleyip whql driver kurma işini de yapmıştım 2 hafta öncesine kadar fakat o da işe yaramadı :(
WattMan hatası şu an çoğu AMD kartlarda var, AMD çok ilgisiz bu sürücü konularında. Kesinlikle alınmaz o yüzden. Hatanıza gelecek olursak internette birkaç çözüm videoları var fakat AMD işe el atmadan hiçbiri kalıcı şeyler değil.
Çıldırma derecesindeyim artık dosyaları da doğrulattım birkaç eksik dosya çıktı onları indirdi türkçe yama vardı onu da kaldırdı fakat yine düzelen hiçbir şey yok.
 
Çökme raporunu paylaşmadan ya da Olay Görüntüleyicisi logunu paylaşmadan ne yazık ki yardımcı olamayız. Lütfen o raporlarla beraber bir sonraki mesajınızı yazın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı