Çözüldü RX 580 Assassin's Creed: Origins oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

MrFbz

Femtopat
Katılım
3 Nisan 2021
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam öncelikle;
Ekran kartı driverın ve BIOS'un son güncellemelerini yapmış olmama rağmen oyun yaklaşık 10 dk sonra çöküyor. Daha önce oyunu açıp yarım saat bekleterek oynama süresini uzatıyordum ve oyun daha geç çöküyordu, böyle böyle bitiririm diye düşündüm fakat artık o da işlemiyor. Çökme sonrası verdiği 2 hata var: 1. Radeon Software ekran kartı sürücüsünün zaman aşımına uğradığı ve Ubisoft Connect'in verdiği aşağıda görselini paylaştığım şey. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten sıtkım sıyrıldı artık. (Ekran kartı driverımı ve BIOS'umun ikisini de bugün güncelledim ve oyun orijinal). Driver sürümüm 21.4.1 Recommended ve BIOS sürümüm 3002.

Sistemim:
  • ASUS Prime B450M-K anakart
  • Corsair DDR4 3000 MHz 2x8
  • AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz 2.nesil
  • ASUS Dual RX 580 4 GB 256 Bit DDR5
WhatsApp Image 2020-11-25 at 22.40.25.jpeg
 
Çözüm
Güncel hocam güncel o da fayda etmedi, senin çözebilmene sevindim
Sıkıntı da onda hocam. Driveri kaldırın daha sonra, Amd sitesinden 'Radeon Software' değil altında ki 'Radeon Pro Software for Enterprise' olanı kurarsanız muhtemelen sizin de sorununuz düzelecektir.
Selamlar oyun uzun süredir kütüphanemdeydi ve oynamaya karar verdim ancak sizler gibi ben de aynı sorunu yaşıyorum. Güncel radeon yazılımlarını ve Radeon Pro Software for Enterprise'ı da denedim ancak oyun hala atmaya devamediyor. AMD'ye raporladım ancak sorundan muhtemelen haberleri var ve pek ilgilenmiyor gibi görünüyorlar.

Oyunu oynamaya devam eden arkadaşlar radeon'un hangi sürümünü kullanıyorlar yazabilirler mi?
Selamlar oyun uzun süredir kütüphanemdeydi ve oynamaya karar verdim ancak sizler gibi ben de aynı sorunu yaşıyorum. Güncel Radeon yazılımlarını ve Radeon Pro Software for Enterprise'ı da denedim ancak oyun hala atmaya devamediyor. AMD'ye raporladım ancak sorundan muhtemelen haberleri var ve pek ilgilenmiyor gibi görünüyorlar.

Oyunu oynamaya devam eden arkadaşlar Radeon'un hangi sürümünü kullanıyorlar yazabilirler mi?

Selam, DDU ile güncel AMD driverını kaldırdım ve eski sürüm olan 21.2.3'ü kurdum. Şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor. Umarım güncel sürümler ile sorunu çözerler. Ayrıca oyun orijinal ve 1.51 sürümü.
 
Son düzenleme:
Selam, DDU ile güncel AMD driverını kaldırdım ve eski sürüm olan 21.2.3'ü kurdum. Şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor. Umarım güncel sürümler ile sorunu çözerler. Ayrıca oyun orijinal ve 1.51 sürümü.
Sevindim adına hocam iyi oyunlar.
Ben de yüklediğimde hemen 1 saat oynayıp kapatmıştım, sonra 10 dakikada 1 çökme sorunu yaşadım. Sizin ekran kartı neydi?
resim_2021-12-25_234315.png
Buradan indiriyorum di mi? Şuan ki sürümüm 21.5 sanırsam siz güncelleme yaptınız mı sonradan?
 
Ben de yüklediğimde hemen 1 saat oynayıp kapatmıştım, sonra 10 dakikada 1 çökme sorunu yaşadım. Sizin ekran kartı neydi?
Eki Görüntüle 1251805
Buradan indiriyorum değil mi? Şu anki sürümüm 21.5 sanırsam siz güncelleme yaptınız mı sonradan?

Selam, RX 590 21.10. 2 sürümde sorun yok hocam.
 
Ne yaparsan yap düzelmiyor bazen saate bazen dakikada bir atıyor. Amma sanki oyunda zaman olarak gündüz moduna alınca (m harf uzun basınca) kopma atma olmuyor gibime geldi.
 

Geri
Yukarı