RX 580 boştayken %100 kullanılıyor

mikirukato

Decapat
Katılım
17 Haziran 2021
Mesajlar
106
Çözümler
1
Normalde ekran kartım boştayken %0 kullanılıyor arada 50'ye çıkıp iniyordu. Son 3 gündür sürekli %100 kullanılıyor sebebi nedir? Radeon'da sorun olma ihtimali var mı?

!!!!!.JPG
 
%100 yükte nasıl 51 derece görebiliyor anlamadım. Aslında 51 derece boşta iken yapması gereken bir sıcaklık. İlk başta kaspersky'ın deneme sürümünü yükleyerek sistemi baştan sonra taratın. Eğer önceden kaspersky kullanıp bedava deneme sürümünü bitirdi iseniz malwarebytes'da aynı işi görecektir. Eğer hiç bir şey çıkmaz ise driverı yeniden kurmayı deneyin. Bi ara sıcaklık kısmına 137128321 derece falan yazmıştı bana.
 
Hocam bende de ölçüm hatasından arada sırada %100 gösteriyor ama hemen düşüyor sonra. Sizde sanırım bir malware sistem kaynaklarını kullanıyor. Güç tüketimi fena değil ama sıcaklıklar şüpheli. Garanti olarak zararlı yazılım taraması yapın.
 
Son düzenleme:
%100 yükte nasıl 51 derece görebiliyor anlamadım. Aslında 51 derece boşta iken yapması gereken bir sıcaklık. İlk başta Kaspersky'ın deneme sürümünü yükleyerek sistemi baştan sonra taratın. Eğer önceden Kaspersky kullanıp bedava deneme sürümünü bitirdi iseniz Malwarebytes'da aynı işi görecektir. Eğer hiçbir şey çıkmaz ise driverı yeniden kurmayı deneyin. Bir ara sıcaklık kısmına 137128321 derece falan yazmıştı bana.

Emin değilim ama sanırım mining virüsü. Çünkü normal bir sıcaklık değilken mining için normal bir sıcaklık. Büyük ihtimalla GPU boşta VRAM Full de ve D dostum mining virüsü.
 
Emin değilim ama sanırım mining virüsü. Çünkü normal bir sıcaklık değilken mining için normal bir sıcaklık. Büyük ihtimalla GPU boşta VRAM Full de ve D dostum mining virüsü.

Sıcaklık değeri eskiden de böyleydi.



Görev yöneticisine bakmak aklıma yeni geldi, ekran kartını kullanan Reado'nun hangi özelliği bilginiz var mı?

1634928844796.png

Arkadaşlar sorun virüs değilmiş. Radeon'un görüntü tekrarı özelliğinden kaynaklıymış. Bilgisayarı ilk aldığımdan beri açık neden şimdi böyle oldu anlamadım 😕.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı