RX 580 bu aygıt düzgün olarak çalışamıyor hatası

417925

Hectopat
Ben okuldan geldiğimde CS:GO oynuyordum. Dershane saatim gelmiştim ban yememek içinde +right yazıp PC'yi açık bırakmıştım ve gitmiştim eve geri geldiğimde WattMan hatasının olduğunu gördüm çok umursamadım. PC'yi açınca çözünürlük 800x600 olmuştu yine umursamadım kapatıp açtım ama düzelmedi. Önceden de olmuştu ama kapatıp açınca düzelmişti bu sefer olmadı yardım edebilecek varsa yazabilir mi? Eski çöp ekran kartıma dönmek istemiyor bu AMD de hala bir çözüm getirmiyor. Bu ekran kartlarına AMD aldığıma pişman oldum GTX alacaktan ne güzel rahat rahat oynardım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 38
Sürücüyü DDU ile kaldır ve temiz bir şekilde geri güncel sürücü kurulumunu yap. Ayrıca şuan güncel olarak Wattman hatası yeni nesilde kalmadı. Özellikle 6000 serisi ve sonrası.

Sürücüyü DDU ile kaldır ve temiz bir şekilde geri güncel sürücü kurulumunu yap. Ayrıca şuan güncel olarak Wattman hatası yeni nesilde kalmadı. Özellikle 6000 serisi ve sonrası.

WattMan hatası yaşayan var ama çok az. Kalmadı demek yanlış olur daha yeni RX 6600'den wattman konusu açıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı