RX 580 çok mu ısınıyor?

Doğudur

Centipat
ASUS Dual RX 580 4 GB kullanıyorum boşta iken 45 50'lerde oluyur sizce normal mı? Kasam Corsair Carbide Spec-5 kullanıyorum 2 fan sizce fan mı takmam gerek önerileriniz nelerdir.

Bende RX 590 8 GB var onda ısınma problemi yok ama önceden RX480 vardı dehşet-ül vahşet ısınıyordu sonunda da bozuldu değiştirmek zorunda kaldım.

Aslında bu sorun AMD'nin fan optimizasyonunun berbat ötesi olmasından kaynaklanıyor. Radeon Settings'ten yeniden manuel fan ayarı yapılabilir.

XFX RX580 8 GB kullanıyorum boşta 30'u geçmiyor. LoL'de fan bile açmıyor kart FurMark'ta 20 dk lık testte Max 63 derece oldu.

Anormal bence Asus rx 5500xt boşta 32 derece oyundan çıktıktan sonra 50derece altı fan dursa da işlemci kule soğutucu ve kasa 3 fanı ile 10 15 dakikada tekrar 30 li derecelere iniyor.İnmiyorsa kasa hava sirkülasyonu çok kötü demektir.Ayrica rx5500xt son yükte 68 i görmüyor bağlantı yeri sıcaklığı da 72-76 bandında yani bağlantı yeri sıcaklığı bile rx580 bin normal sıcaklığının cok altinda rx5500xt yeni teknoloji varken arıza özürlüsu rx 580 almak tam bir trajedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…