Bu çalışan programlara da bağlı bazı programlar encode ve decode yapıyor. Bizzat şahit oldum.RX 580 Nitro+ kullanıyorum boşta Max 35 dereceyi görüyor.
Bu çalışan programlara da bağlı bazı programlar encode ve decode yapıyor. Bizzat şahit oldum.
Bu işlemler yapılırken sıcaklık haliyle artıyor. İlla oyun oynamya gerek yok yani.
Mesela benim şu an boşta 35 derece düştü aynı çalışıyor genelde bu civarlarda video falan oynatılınca 1 - 2 derece sadece artıyor.Benimkinin bir tık daha az ısınmasının nedeni daha büyük bir heat Sink'i olması olabilir diye düşünüyorum. ( Nitro+ modeli olduğu için )
Edit: 4K şu an çözünürlük.
Ekran 144 Hz'mi?
yok geçmiyor birde bazı oyunlarda gpu kullanımı 0 a düşüyor şunun gibiÖnemli olan yükteki sıcaklık. Yükte 85 dereceyi geçmiyorsa korkmanıza gerek yok.
yok geçmiyor birde bazı oyunlarda gpu kullanımı 0 a düşüyor şunun gibiÖnemli olan yükteki sıcaklık. Yükte 85 dereceyi geçmiyorsa korkmanıza gerek yok.
O GPU binen yük ile alakalı.Evet
yok geçmiyor birde bazı oyunlarda gpu kullanımı 0 a düşüyor şunun gibi
yok geçmiyor birde bazı oyunlarda gpu kullanımı 0 a düşüyor şunun gibi
0 olduğunda ama drop yiyorum sence ve ya sizce nedenO GPU binen yük ile alakalı.
İşlemci nedir? İşlemci yetersiz kalıyor gibi.0 olduğunda ama drop yiyorum sence ve ya sizce neden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.