RX 580 ekran kartı açılmıyor

alperkilicz

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar 2 ay once aldıgım RX580 ekran kartım bazen açılıyor bazen açılmıyor fanlar dönmüyor sistemim 600Watt PSU'ya sahip 8+6 pin istiyor ekran kartı ama benım sadece 8 pin var güç kaynağımda. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı 8+6 pin istiyor ve 8 pin mi takıyorsunuz doğru mu anladım gerçekten :/. Kendinize yeni bir güç kaynağı alın 8+6 pini olan. Sorununuz %99 bundan kaynaklı.

Keşke psuyu ona göre alsaydınız endişe edeceğiniz bir durum yok çoklayıcı almanız yeter psu'daki diğer portalara bağlayarak 6 pin girişine takabilirsiniz çok hatırlamıyorum ama 2 sata girişine takılan 6 pin herhalde yeter yinede bilen yazarlar birazdan yardımcı olurlar.

İyi akşamlar 2 ay once aldıgım RX580 ekran kartım bazen açılıyor bazen açılmıyor fanlar dönmüyor sistemim 600Watt PSU'ya sahip 8+6 pin istiyor ekran kartı ama benım sadece 8 pin var güç kaynağımda. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
PSU'nuz 12V kanalından yeterli gücü veremezse ek aldığınız molex kabloyu eritebilir. Küçük bir bilgi olarak koyayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı