G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Bugün kartımın termal macununu degiseyim dedim. Taktim oyuna girdim, baktim 90 derece oluyor. Sonra bir baktım fanlar dönmüyor tüm her şey takılı. Neden olabilir?
Merhaba. Bugün kartımın termal macununu degiseyim dedim. Taktim oyuna girdim, baktim 90 derece oluyor. Sonra bir baktım fanlar dönmüyor tüm her şey takılı. Neden olabilir?
Çözüm G G Grahambex 7 Mayıs 2024 ERROR404 dedi: Maalesef ekran kartının fan soketini kırılmışa benziyor ekra kartı fanı dönmez. Genişletmek için tıkla... Tamiri zor mudur pahalı mıdır? Hocam baktim orayi ters takmisim da gene çalışmıyor. Hocam düzelttim kablolari bir daha oturtunca düzeldi.
ERROR404 dedi: Maalesef ekran kartının fan soketini kırılmışa benziyor ekra kartı fanı dönmez. Genişletmek için tıkla... Tamiri zor mudur pahalı mıdır? Hocam baktim orayi ters takmisim da gene çalışmıyor. Hocam düzelttim kablolari bir daha oturtunca düzeldi.
ERROR404 Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #11 Grahambex dedi: Hocam sorunsuz oturdu ne yapacağım bilmiyorum gerçekteekran kartının daşındaki güm kablolarını takdınızmı. Genişletmek için tıkla... Buradaki ekran kartı güç kablosunu takdınızmı. Artı 0 Eksi
Grahambex dedi: Hocam sorunsuz oturdu ne yapacağım bilmiyorum gerçekteekran kartının daşındaki güm kablolarını takdınızmı. Genişletmek için tıkla... Buradaki ekran kartı güç kablosunu takdınızmı.
KS KS G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #12 ERROR404 dedi: Buradaki ekran kartı güç kablosunu takdınızmı. Eki Görüntüle 2189113 Genişletmek için tıkla... Taktım hocam. Artı 0 Eksi
ERROR404 dedi: Buradaki ekran kartı güç kablosunu takdınızmı. Eki Görüntüle 2189113 Genişletmek için tıkla... Taktım hocam.
ERROR404 Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #13 Grahambex dedi: Taktım hocam. Genişletmek için tıkla... Dostlar sorunu çözdüm. Güç kablosu doğru takılı. Fanın yaprakları tam olarak oturmamış ve elektrik alamamışlar. Yardımlarınız için teşekkürler. Sizin gibi biri macun değişimde bu işlemi yapınca sorunu çözmüş. Artı 0 Eksi
Grahambex dedi: Taktım hocam. Genişletmek için tıkla... Dostlar sorunu çözdüm. Güç kablosu doğru takılı. Fanın yaprakları tam olarak oturmamış ve elektrik alamamışlar. Yardımlarınız için teşekkürler. Sizin gibi biri macun değişimde bu işlemi yapınca sorunu çözmüş.
KS KS G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #14 ERROR404 dedi: Dostlar sorunu çözdüm. Güç kablosu doğru takılı. Fanın yaprakları tam olarak oturmamış ve elektrik alamamışlar. Yardımlarınız için teşekkürler. Sizin gibi biri macun değişimde bu işlemi yapınca sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla... Fanin yapragini nasil tam otururttururuz hocam. Artı 0 Eksi
ERROR404 dedi: Dostlar sorunu çözdüm. Güç kablosu doğru takılı. Fanın yaprakları tam olarak oturmamış ve elektrik alamamışlar. Yardımlarınız için teşekkürler. Sizin gibi biri macun değişimde bu işlemi yapınca sorunu çözmüş. Genişletmek için tıkla... Fanin yapragini nasil tam otururttururuz hocam.
ERROR404 Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #15 Grahambex dedi: Fanin yapragini nasıl tam otururttururuz hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fanın ortasına hafif bir baskı uygula hafif! 15 20 dk geleceğim. Artı 0 Eksi
Grahambex dedi: Fanin yapragini nasıl tam otururttururuz hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı fanın ortasına hafif bir baskı uygula hafif! 15 20 dk geleceğim.
KS KS G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #16 Hocam yine olmuyor ,daha yeni almıştım bozdum hemen Hocam bişey daha farkettim kasanin rgbsi yanmıyor Hocam kasanin kapatma tuşuda çalışmıyor. Noluyor naptim acaba yine Son düzenleme: 7 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Hocam yine olmuyor ,daha yeni almıştım bozdum hemen Hocam bişey daha farkettim kasanin rgbsi yanmıyor Hocam kasanin kapatma tuşuda çalışmıyor. Noluyor naptim acaba yine
Hashüs6464 Decipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 1.166 Çözümler 1 7 Mayıs 2024 #17 Hocam kasanın içten detaylı fotoğrafını atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #18 Hashüs6464 dedi: Hocam kasanın içten detaylı fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... böyle hocam içi Hocam ne yaptıysam dönmedi şimdi kart çöpmü oldu. Dosya Ekleri 17150704808837962223039389638074.jpg 193,5 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleme: 7 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Hashüs6464 dedi: Hocam kasanın içten detaylı fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... böyle hocam içi Hocam ne yaptıysam dönmedi şimdi kart çöpmü oldu.
Hashüs6464 Decipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 1.166 Çözümler 1 7 Mayıs 2024 #19 Grahambex dedi: Böyle hocam içi. Hocam ne yaptıysam dönmedi şimdi kart çöp mü oldu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çalışıyorsa başka fan takılarak kullanılabilir çöp olmadı dostum, da ilginç fan kolay kolay bozulmaz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Grahambex dedi: Böyle hocam içi. Hocam ne yaptıysam dönmedi şimdi kart çöp mü oldu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı çalışıyorsa başka fan takılarak kullanılabilir çöp olmadı dostum, da ilginç fan kolay kolay bozulmaz diye biliyorum.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Çözümler 2 7 Mayıs 2024 #20 Grahambex dedi: Hocam yine olmuyor ,daha yeni almıştım bozdum hemen Hocam bişey daha farkettim kasanin rgbsi yanmıyor Hocam kasanin kapatma tuşuda çalışmıyor. Noluyor naptim acaba yine Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız ? Artı 0 Eksi
Grahambex dedi: Hocam yine olmuyor ,daha yeni almıştım bozdum hemen Hocam bişey daha farkettim kasanin rgbsi yanmıyor Hocam kasanin kapatma tuşuda çalışmıyor. Noluyor naptim acaba yine Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız ?