G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Bugün kartımın termal macununu degiseyim dedim. Taktim oyuna girdim, baktim 90 derece oluyor. Sonra bir baktım fanlar dönmüyor tüm her şey takılı. Neden olabilir?
Merhaba. Bugün kartımın termal macununu degiseyim dedim. Taktim oyuna girdim, baktim 90 derece oluyor. Sonra bir baktım fanlar dönmüyor tüm her şey takılı. Neden olabilir?
Çözüm G G Grahambex 7 Mayıs 2024 ERROR404 dedi: Maalesef ekran kartının fan soketini kırılmışa benziyor ekra kartı fanı dönmez. Genişletmek için tıkla... Tamiri zor mudur pahalı mıdır? Hocam baktim orayi ters takmisim da gene çalışmıyor. Hocam düzelttim kablolari bir daha oturtunca düzeldi.
ERROR404 dedi: Maalesef ekran kartının fan soketini kırılmışa benziyor ekra kartı fanı dönmez. Genişletmek için tıkla... Tamiri zor mudur pahalı mıdır? Hocam baktim orayi ters takmisim da gene çalışmıyor. Hocam düzelttim kablolari bir daha oturtunca düzeldi.
KS KS G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #21 Arieva dedi: Nereden aldınız ? Genişletmek için tıkla... 2.elden aldım ben içini açmadan önce hiçbir sorunu yoktu ben içini açtıktan sonra sorunlar çıkmaya başladı. Hocam şu an baktimda içini açtım o fan kablolarini taktiğim soket hafif eğik onunla alakali olma ihtimali var mıdır? Son düzenleme: 7 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Arieva dedi: Nereden aldınız ? Genişletmek için tıkla... 2.elden aldım ben içini açmadan önce hiçbir sorunu yoktu ben içini açtıktan sonra sorunlar çıkmaya başladı. Hocam şu an baktimda içini açtım o fan kablolarini taktiğim soket hafif eğik onunla alakali olma ihtimali var mıdır?
ERROR404 Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #22 Grahambex dedi: 2.elden aldım ben içini açmadan önce hiçbir sorunu yoktu ben içini açtıktan sonra sorunlar çıkmaya başladı. Hocam şu an baktimda içini açtım o fan kablolarini taktiğim soket hafif eğik onunla alakali olma ihtimali var mıd. Genişletmek için tıkla... Eğik ise inşallah kırılma olmamıştır kırılmada sonuçlaru büyük. Artı 0 Eksi
Grahambex dedi: 2.elden aldım ben içini açmadan önce hiçbir sorunu yoktu ben içini açtıktan sonra sorunlar çıkmaya başladı. Hocam şu an baktimda içini açtım o fan kablolarini taktiğim soket hafif eğik onunla alakali olma ihtimali var mıd. Genişletmek için tıkla... Eğik ise inşallah kırılma olmamıştır kırılmada sonuçlaru büyük.
KS KS G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #23 ERROR404 dedi: Eğik ise inşallah kırılma olmamıştır kırılmada sonuçlaru büyük. Genişletmek için tıkla... Hocam kırılma varsa ne olur Bakin hocam böyle,artik yapacak bişey kalmadi galiba ...... Dosya Ekleri 1715073469115479616014945459417.jpg 143,5 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
ERROR404 dedi: Eğik ise inşallah kırılma olmamıştır kırılmada sonuçlaru büyük. Genişletmek için tıkla... Hocam kırılma varsa ne olur Bakin hocam böyle,artik yapacak bişey kalmadi galiba ......
ERROR404 Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #24 Grahambex dedi: Hocam kırılma varsa ne olur? bakin hocam böyle, artik yapacak bir şey kalmadi galiba Genişletmek için tıkla... Maalesef ekran kartının fan soketini kırılmışa benziyor ekra kartı fanı dönmez. Artı 0 Eksi
Grahambex dedi: Hocam kırılma varsa ne olur? bakin hocam böyle, artik yapacak bir şey kalmadi galiba Genişletmek için tıkla... Maalesef ekran kartının fan soketini kırılmışa benziyor ekra kartı fanı dönmez.
KS KS G Grahambex Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 207 Çözümler 4 7 Mayıs 2024 #25 ERROR404 dedi: Maalesef ekran kartının fan soketini kırılmışa benziyor ekra kartı fanı dönmez. Genişletmek için tıkla... Tamiri zor mudur pahalı mıdır? Hocam baktim orayi ters takmisim da gene çalışmıyor. Hocam düzelttim kablolari bir daha oturtunca düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
ERROR404 dedi: Maalesef ekran kartının fan soketini kırılmışa benziyor ekra kartı fanı dönmez. Genişletmek için tıkla... Tamiri zor mudur pahalı mıdır? Hocam baktim orayi ters takmisim da gene çalışmıyor. Hocam düzelttim kablolari bir daha oturtunca düzeldi.