RX 580 FurMark sonucu nasıl?

cemalbalcik

Kilopat
Daha fazla  
Yorumlayabilir misiniz? Mining yapılmadığı söyleniyor ama kartın kasaya vidalanan kısmında renk değişimi var, 15 dakikalık yaptığım testi de görüntü olarak aşağıya bırakıyorum. Teşekkürler.

4-min.png

Yorumlayabilir misiniz? Mining yapılmadığı söyleniyor ama kartın kasaya vidalanan kısmında renk değişimi var, 15 dakikalık yaptığım testi de görüntü olarak aşağıya bırakıyorum. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2355028

Aşağı yukarı sıcaklıklar kabul edilebilir diğer durumlar hakkında çok bilgim yok maalesef.

Marka model nedir? Normal gibi görünüyor. Şu an minning çıkması kart bulamazsın minningden çıkmış cilalanmış kart bulursun ancak. Bu da demektir ki uzun vadede seni sürprizler bekliyor olabilir.

%60 fan için iyi denmez ama idare eder 580'i alabilirsin bu arada hangi model?
Sapphire Pulse RX580 8 GB

Marka model nedir? Normal gibi görünüyor. Şu an minning çıkması kart bulamazsın minningden çıkmış cilalanmış kart bulursun ancak. Bu da demektir ki uzun vadede seni sürprizler bekliyor olabilir.
Sapphire Pulse RX580 8 GB

Normal denebilir kasanın ekran kartına vidalanan kısmında renk değişimi normal sanırım benim karttada var ufak çaplı.
Kendi kasamdan GTX 950 çıkardım, neredeyse 8 yıllık bir kart, vidalama yeri ilk günkü gibi parlak çıktı, o yüzden acaba mining rigte ısıdan dolayı mı renk değiştirdi diye düşündüm.

Kendi kasamdan GTX 950 çıkardım, neredeyse 8 yıllık bir kart, vidalama yeri ilk günkü gibi parlak çıktı, o yüzden acaba mining rigte ısıdan dolayı mı renk değiştirdi diye düşündüm.

Olabilir Sapphire zaten sağa sola üflüyor hacayı o bağlantı kısmıda nasibini alıyor. Dediğin şekilde de olabilir veya Sapphire kartlarda normaldir uzun süreli kullanımda olması.

Olabilir Sapphire zaten sağa sola üflüyor hacayı o bağlantı kısmıda nasibini alıyor. Dediğin şekilde de olabilir veya Sapphire kartlarda normaldir uzun süreli kullanımda olması.
Bu arada fan yüzdesi neye göre belirleniyor hocam? Kartın kutusundan BIOS ayarlarıyla ilgili bir şey çıktı, gaming mod, compute mod diye. Anlamadığım için ben bir şey değiştirmedim ve olduğu gibi taktım. İnternette mhz yükselttiği yazıyor, fan değerini de değiştirir mi o ayar?

Bu arada fan yüzdesi neye göre belirleniyor hocam? Kartın kutusundan BIOS ayarlarıyla ilgili bir şey çıktı, Gaming mod, compute mod diye. Anlamadığım için ben bir şey değiştirmedim ve olduğu gibi taktım. İnternette MHz yükselttiği yazıyor, fan değerini de değiştirir mi o ayar?

Dual BIOS'tan bahsediyorsun sanırım evet etkiliyor yüksek mod düşük mod şeklinde 15 MHz falan etkiler herhalde.

Yeni konular

Geri
Yukarı