RX 580 için PSU tavsiyesi

MasterCaution

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Rütbeli Personel
Sapphire Nitro RX580 bir ekran kartım var. Yeni 500W bir PSU lazım fakat pin sayısına dikkat etmem gerektiği söylendi. Bu konu hakkında nasıl bir PSU almalıyım? Alırken tam olarak PSU'nun hangi özelliklerine dikkat etmeliyim? İnternette ekran kartım için 6+8 gibisinden bir şey yazıyor .NET bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle diyeyim ilk 1 ay çok fazla bütçem yok sadece beni idare edebilecek bir tane power supply alırsam mayıs ayında 600w alabilirim

Hocam 160 en fazla 200 e kadar çıkabilirim
PL-9263 500W
önerdiler kaldırabileceğini söylüyorlar ama ne kadar doğru yanlış siz üstatlara sormak istedim

Son düzenleme:
@MasterCaution Hocam sakın o hataya düşmeyin. Kaldırır diyenlere de inanmayın, ne yazık ki çok kötü bir marka ve sizin sisteminizi küle çevirir.
hocam peki şöyle en azından 1 ay dayandırır mı parayı toplayında 600+80 bir psu alacağım öyle yıllarca kullanmalık almıyorum bu psu yu

@MasterCaution 1 ay gibi sürede elektrik kesintisi, dengesiz voltaj sorunları yaşamazsanız pek sorun olmaz ama yine de "Kesin dayandırır" diyemem.
yardımınız için çok teşekkür ederim hocam 1 ay idare edecektir diye tahmin ediyorum rx 570 i5 işlemci ile yaklaşık 1 yıldır kullanan bir arkadaşım önerdi mayıs ayı içerisinde de cooler master alacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı