RX 580 için termal ped önerisi

• Konuyu başlatan nusiss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 81

nusiss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, benim ekran kartım aylar öncesinden ekranda beyaz beyaz noktalar belirtmeye başladı. Bende bu sorunun termal macunla alakalı oldugunu düşünüyordum ki var ama termal pedleriminde cok kotu durumda oldugunu gordum. Bana bu ekran kartı icin hangi termal pedi önerirsiniz? msi Rx580 8gb

Buda fotoğrafı

Dosya Ekleri

• 17652254884271589496447495728110.jpg
    17652254884271589496447495728110.jpg
    386,4 KB · Görüntüleme: 16
Bu ölçülere uygun almaya dikkat edin. Termal pad yüksek veya alçak kalırsa eski halinden de çok ısınabilir. Tam bi termal pad önerim yok ama ortalama birşey alsanız sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Dosya Ekleri

• RX 580 ARMOR 8G OC (1).png
    RX 580 ARMOR 8G OC (1).png
    387 KB · Görüntüleme: 11
1) Sorun macunla alakalı olmayabilir.
2) Armor modeline benziyor. Bu modellerin zaten soğutma performansları başarısız.
3) RX 580 gibi bir modelde pad değiştirme maliyeti zaten kartın ikinci el değerine ulaşıyor.

Yine de pad önerisi;

1.0mm:

1.5mm:

Ancak baştan uyarayım ürünler sahte olabilir çünkü çoğu kullanıcı orijinallik kodlarının geçersiz olduğundan bahsetmiş. Kartın orijinal padları çok kötü durumdaysa düşünülebilir. Ben tavsiyem ölçüleri bulunabilirse Thermal Grizzly alınması:

Veya Ice Dragon alabilirsin ancak dediğim gibi RX 580 gibi bir kart için değmez.

Son düzenleme:
Padlere dokununca hafif nemli gibi ve yumuşak bir dokudaysa değiştirmeye gerek bile yok bence, değiştirseniz bile pek fark hissetmezsiniz. Eğer kuru ve sertse düşünülebilir.

1) Sorun macunla alakalı olmayabilir.
2) Armor modeline benziyor. Bu modellerin zaten soğutma performansları başarısız.
3) RX 580 gibi bir modelde pad değiştirme maliyeti zaten kartın ikinci el değerine ulaşıyor.

Yine de pad önerisi;

1.0mm:

1.5mm:

Ancak baştan uyarayım ürünler sahte olabilir çünkü çoğu kullanıcı orijinallik kodlarının geçersiz olduğundan bahsetmiş. Kartın orijinal padları çok kötü durumdaysa düşünülebilir. Ben tavsiyem ölçüleri bulunabilirse Thermal Grizzly alınması:

Veya Ice Dragon alabilirsin ancak dediğim gibi RX 580 gibi bir kart için değmez.

Teşekkürler

Padlere dokununca hafif nemli gibi ve yumuşak bir dokudaysa değiştirmeye gerek bile yok bence, değiştirseniz bile pek fark hissetmezsiniz. Eğer kuru ve sertse düşünülebilir.
Evet nemli kirli duruyo bu onemlimi peki

Bu ölçülere uygun almaya dikkat edin. Termal pad yüksek veya alçak kalırsa eski halinden de çok ısınabilir. Tam bi termal pad önerim yok ama ortalama birşey alsanız sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı