RX 580 ile Görüntü Alamıyorum

AlperVc

Decapat
Az önce elime Hepsiburada'dan aldığım ekran kartı geçti. RX 580 8 GB Sapphire ekran kartını taktım ama monitöre hiç görüntü gelmiyor. BIOS'a bile giremiyorum. Kartın fanları dönüyor. Güç bağlantıları da yapıldı. Sorun ne olabilir?
Anakartım AB350M, PSU ise 600W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde başıma geldi rx580 de monitörün girişi olmadığı için çevirici ile bağlamıştım yeni ekran kartlarında eski çeviriciler ile görüntü gelmiyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Daha öncesinde kullandığım ekran kartı nvidia eski bir karttı yeni taktığım kart rx 580 olduğundan bios sorunu yaşamışım çözüm çok basit bios pilini çıkarttım 1 dakika kadar bekledim sonra tekrar taktım. Bilgisayarı açınca açılan ekran bile değişti otomatik hemen adapte oldu ekran kartı ve görüntü aldım umarım sizde sorunu çözersiniz olan arkadaşlar varsa .

Ben hala aynı sorunu yaşıyorum bios pilini çıkarıp taktım , biosu güncelledim, format attım eski driverlar gitsin diye ama hala görüntü yok allah rızası için birisi yardım etsin kafayı yicem (başka monitör de kullanıldı).

Ben hala aynı sorunu yaşıyorum bios pilini çıkarıp taktım , biosu güncelledim, format attım eski driverlar gitsin diye ama hala görüntü yok allah rızası için birisi yardım etsin kafayı yicem (başka monitör de kullanıldı).

Sisteminiz nedir?
1)Sistem nitel mi amd mi? İntel ise
2)Ekran kartını çıkarıp monitörü anakarta bağladığınızda görüntü alıyor musunuz?
3)RAM hangi slota takılı anakart rehberinden bakın 1. veya 2.ye takıp deneyin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı