RX 580 nasıl daha serin çalışır?

Aynı kartın XFX olanı var elimde 90 dereceleri görüyordu undervolt sonrası sıcaklıklar yaklaşık 20/25 derece kadar düştü Yan ekranda 1080P video açık ana ekranda oyun oynarken 50 derecede dolanıyor Msi Afterburner üzerinden fan ayarı 33 seçili.
GTA 5 de 63 65 bandında dolanıyor. (Alındığından beri macunu değiştirmedim)

Hocam direkt-vererek UV yapamazsınız UV sayfasını açıp atar mısınız? Ayrıca sıfır RPM zaten çalışmaz kart sıcak ben sadece biraz RPM'leri düşürün demek istemiştim biraz daha sıcak çalışır kart fakat daha sesiz çalışır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam dediğiniz yer sanırım burası, attığınız videoya bakıcam simdi.

Aynı kartın XFX olanı var elimde 90 dereceleri görüyordu undervolt sonrası sıcaklıklar yaklaşık 20/25 derece kadar düştü Yan ekranda 1080P video açık ana ekranda oyun oynarken 50 derecede dolanıyor Msi Afterburner üzerinden fan ayarı 33 seçili.
GTA 5 de 63 65 bandında dolanıyor. (Alındığından beri macunu değiştirmedim)
bu kartı almadan önce ben de xfx almıştım, kart fanları sürekli %100 açıyordu. deli gibi coil whine vardı bir de iade edip bunu almıştım

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-29 205944.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-29 205944.png
    29,5 KB · Görüntüleme: 19
hocam dediğiniz yer sanırım burası, attığınız videoya bakıcam simdi.

bu kartı almadan önce ben de xfx almıştım, kart fanları sürekli %100 açıyordu. deli gibi coil whine vardı bir de iade edip bunu almıştım
İnce ayar kontrolleri kısmından fan hızını ve sıcaklığı ayarlayabilirsiniz sıcaklık en son 65 dereceye geldiğince max fan hızını 60 olarak ayarladım o yüzden ses gelmiyor.
1.png

İnce ayar kontrolleri kısmından fan hızını ve sıcaklığı ayarlayabilirsiniz sıcaklık en son 65 dereceye geldiğince max fan hızını 60 olarak ayarladım o yüzden ses gelmiyor.
Eki Görüntüle 2480840
sıfır rpm olmadıgı için ayarla uğaşmıyordum ama yapsam iyi olacak, teşekkürler ayar için

Rica ederim power limit -10 olarak kullanıyorum core voltage kısmı direkt kapalı.
Normal kullanımda afterburner üzerinden fanı 33 e sabitliyorum oyuna gireceğim zamanda autoya çekiyorum bu seferde Amd üzerinden yapılan ayar işliyor.
power limit fps düşürmüyor mu hocam? valla ben ugrasamam onu kapat onu aç driverdan ayarlarım dönsün fan sıkıntı olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı