RoadMix Kilopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 636 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #1 İyi akşamlar arkadaşlar. RX 580'e 10 dakikalık bir FurMark testi yaptım ve Max ısı olarak 78 dereceyi gördüm. Bu karta undervolt önerir misiniz ve undervolt için uygun ayarları nereden bulabilirim? Teşekkürler.
İyi akşamlar arkadaşlar. RX 580'e 10 dakikalık bir FurMark testi yaptım ve Max ısı olarak 78 dereceyi gördüm. Bu karta undervolt önerir misiniz ve undervolt için uygun ayarları nereden bulabilirim? Teşekkürler.
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 957 12 Temmuz 2022 #2 78 Derece rx serisinden bir kart için fazla değil. Özellikle bu sıcak havalarda, kasanın hava akışı ne durumda?
78 Derece rx serisinden bir kart için fazla değil. Özellikle bu sıcak havalarda, kasanın hava akışı ne durumda?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #3 Furmark testi için normal bir değer.
İFenomeno Decapat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 144 Yer İstanbul / Zeytinburnu ♥ Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Druckerpresse 12 Temmuz 2022 #4 78 iyi, keyfine bak fazla kurcalama.
RoadMix Kilopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 636 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #5 iCommen dedi: 78 Derece rx serisinden bir kart için fazla değil. Özellikle bu sıcak havalarda, kasanın hava akışı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Kasanin hava akışı çok iyi değil ve de aldığımdan beri macun yeniletmedim. Garanti etiketleri üstünde duruyor.
iCommen dedi: 78 Derece rx serisinden bir kart için fazla değil. Özellikle bu sıcak havalarda, kasanın hava akışı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Kasanin hava akışı çok iyi değil ve de aldığımdan beri macun yeniletmedim. Garanti etiketleri üstünde duruyor.
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 957 12 Temmuz 2022 #6 RoadMix dedi: Kasanin hava akışı çok iyi değil ve de aldığımdan beri macun yeniletmedim. Garanti etiketleri üstünde duruyor. Genişletmek için tıkla... İyi dereceler takma kafaya
RoadMix dedi: Kasanin hava akışı çok iyi değil ve de aldığımdan beri macun yeniletmedim. Garanti etiketleri üstünde duruyor. Genişletmek için tıkla... İyi dereceler takma kafaya