RX 580 performansı nasıl arttırılır?

Teşekkürler kardes bende Intel i7 3770 RAM 16 GB DDR anakart da DDR3 RX580 8 GB Power Supply 600 volt yeni hepsini yeni aldm termal macun gel Master ayarlari overlock ya undervorlt hangisi yapmalym?

İşlemcin eski ve DDR3 RAM kullanıyorsun. Performansın bu yüzden düşük olabilir. Keşke almadan önce konu açsaydın da DDR4 almana yardım etseydik. En azından bir 5500 A320 16 GB 3200MHz RAM olabilirdi.

İşlemcin eski ve DDR3 RAM kullanıyorsun. Performansın bu yüzden düşük olabilir. Keşke almadan önce konu açsaydın da DDR4 almana yardım etseydik. En azından bir 5500 A320 16 GB 3200MHz RAM olabilirdi.
Kardes elimdeki butçe uygun aldim wimdi yani undervolt mu yapmsam ya overlock yapsam duzelir ya ssd yok bende onnanmi alsam

Yeni soğutucu için bütçe ayırabiliyorsan yeni konu aç. Elindeki işlemci için soğutucu önerirler.

EyvAllah kardew kusura bakma seni de yordum yardimin icin teşekkürler

Kardes elimdeki bütçe uygun aldim wimdi yani undervolt mu yapmsam ya overlock yapsam duzelir ya SSD yok bende onnanmi alsam.

Eyvallah kardew kusura bakma seni de yordum yardimin icin teşekkürler.

Hocam MSI Afterburner indirip sıcaklıklarını bir kontrol ediver.
Eğer ekran kartı ısınıyorsa fanını oradan manuel ayarlayabilirsin.
Ya da undervolt yapabilirsin.
Eğer işlemci ısınıyorsa benim anakart da 1155 soket, i5 3570 işlemci var.
SilverStone KR03 kule tipi soğutucuya bir bakmanı öneririm.
Zamanında almıştım yükte 15 20 derece arası düşüş olmuştu.
Kasa içi temizlik falan da yapabilirsin.
SSD yok ise en azından 120 240 GB'lık almanızı öneririm.
Bir de sistemi ne kadara aldınız ?

Tessekurler kardew o zaman iwlemci icin sogutucu almam lazim bi tane de ssd ben Azerbaycanliyim bunlari azerbaycanda aldm yani bakarsak 6000 tl flan tutdu ekran kartini Amerkadan aldim sizin fiyatla 1900 tl anakarti 600 tl flan ramlar 500 tl flan sogutuch 600wolt 1100tl iwlemci 1000 tl tutdu 6000 kargolu flan yapdi hepsini amerkadan getizdiyim icin buranin parasiyla o sizin tl hesabladim boyle yapdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…