RX 580 PUBG FPS Düşmesi Sorunu

Max455

Kilopat
Makaleler
1
Sorun şu, PUBG'de oyunun açılışı bağlantı falan her şey güzel tıkır tıkır oynuyorum 1080p ultra'da fakat 2 ya da 3 maç attıktan sonra maça girdiğimde oyun acayip kasıyor. FPS 20'lerde geziyor. Tüm detayları low yaptığımda yag gibi akıyor sonra tekrar ultraya alıyorum yine kasıyor. Oyunu kapatıp açıyorum ultra'da yine yağ gibi akıyor 60-80 FPS arası.

Sistem bu:
  • R5 2600
  • Asus B450MK
  • RX 580 4GB
  • Evo 970 250GB (oyun buna yüklü)
  • Corsair 8GB 3000MHz
  • FSP 500 Watt 85 Plus

Isılar falan normal, islemci boşta 30-35, oyunda 50'yi geçmiyordu yanılmıyorsam. GPU zaten boşta fan bile açmıyor, oyunlarda da 60-65 civarı.
Öncelerden eşleşme ekranında kalıyordu, herkes etrafta koşturup duruyordu, uçaktan atlama falan geçiyordu benim görüntü anca geliyordu. Onu M2 Evo 970 alarak çözdüm, şimdi de böyle bir sorun var.

@Silinen üye
Yanlışınız var. 1080P ve ultra ayarlarda, belirttiğiniz bellek değerini almanız imkansız. İsterseniz MSI Afterburner kullanarak, oyun içi değerlerinizi bizimle paylaşın.
Afterburner ile o değerleri veriyor zaten ha belki ram takviyesi olursa rahatlayip artar gibime geliyor aynı vindowsun ram kullanım oranı gibi
Geç oldu ama kusura bakmayın ram olarak bir adet daha sipariş ettim oyunun bazı ayarlarını kistim şuan hata falan yok
Birde kulaklık olarak sennheiser cx 300 İİ kullanıyordum mic olmadığı için Thermaltake tt eSPORTS SHOCK ONE 5.1 USB Siyah TTS-HT-SHO001EC sipariş verdim nasıldır kullanan arkadaşlarınız varmi

Son düzenleyen: Moderatör:
Afterburner ile o değerleri veriyor zaten ha belki ram takviyesi olursa rahatlayip artar gibime geliyor aynı vindowsun ram kullanım oranı gibi
Geç oldu ama kusura bakmayın ram olarak bir adet daha sipariş ettim oyunun bazı ayarlarını kistim şuan hata falan yok
Birde kulaklık olarak sennheiser cx 300 İİ kullanıyordum mic olmadığı için Thermaltake tt eSPORTS SHOCK ONE 5.1 USB Siyah TTS-HT-SHO001EC sipariş verdim nasıldır kullanan arkadaşlarınız varmi
Başka bir konuda gördüm Thermaltakeden memnun musunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı