RX 580 PUBG Mobile Ekranda karlanmalar

İşletim sistemi
Windows 10

o.yildiz33

Centipat
Masaüstü PCI'de PUBG Mobile'da oyun göruntusunde karlanmalar oluyor. Tam net değil. Neden olur acaba?
PC'nin donanımı
Gigabyte 450B anakart
Ryzen 5 islemci
8 GB 3000HZ RAM
ASUS RX580 ekran kartı
144Hz 1MS 24" monitör HDMI ile bağlı.

Masaüstü PCI'de PUBG Mobile'da oyun göruntusunde karlanmalar oluyor. Tam net değil. Neden olur acaba?
PC'nin donanımı
Gigabyte 450B anakart
Ryzen 5 islemci
8 GB 3000HZ RAM
ASUS RX580 ekran kartı
144Hz 1MS 24" monitör HDMI ile bağlı.
Bunu Lite oyununda dener misiniz? Veya farklı bir oyunda olur

Emülatörden kaynaklanan bir sorun çok da önemli olmayan bir oyun zaten boşverin :)
Ayarları düzelttim emülatör ayarlarında 1080p ve hd ayari yaptım şimdi görüntü cok iyi oldu bukezde anlık kaybolmalar cıktı binalar yok olup gerigelio anlık olarak ateş ettiğim adam bile gidip gelio bazen bu neden olur.Birsuru youtuber var mobile oynayan hic böyle bisey gormedim yada duymadım.

@o.yildiz33 emülator ayarlarından;
"motor" bölümünden
işleme bölümünden akıllı mod seçin,
düzgünleştir kapat,
hafızayı 4096 seçin,
işlemci çekirdek sayınızı biliyorsanız işaretleyin yoksa otomatikte kalsın,
dpi 480 yapın görüntüyü netleştirir.
Emülator "oyun" ayarlarından devam ederek;
görüntü 1080p seçin,
görüntü kalitesini akıcı yapın.
Şimdi oyunun kendi ayarlarına gelelim "grafikler" bölümünden sırasıyla söylüyorum akıcı, aşırı, klasik, düzgünleştir kapalı, gölge kapalı(kapattıysanız görünmeyebilir), grafikleri otomatik ayarla kapalı.

Ayarları bu şekilde yaparsanız oyun oynarken daha rahat edersiniz. Kasma her zaman olur mobile oyun olduğu için pc'de oynarken illaki bir yerlerde sorun yaşarsınız. Oynadığınız oyunda hile sorunu aşırı bir şekilde var, bilginiz olsun.

"motor" bölümünden
düzgünleştir kapat,
hafızayı 4096 seçin,
görüntü 1080p seçin,
Şimdi oyunun kendi ayarlarına gelelim "grafikler" bölümünden sırasıyla söylüyorum akıcı, aşırı, klasik, düzgünleştir kapalı, gölge kapalı(kapattıysanız görünmeyebilir), grafikleri otomatik ayarla kapalı.

Ayarları bu şekilde yaparsanız oyun oynarken daha rahat edersiniz. Kasma her zaman olur mobile oyun olduğu için pc'de oynarken illaki bir yerlerde sorun yaşarsınız. Oynadığınız oyunda hile sorunu aşırı bir şekilde var, bilginiz olsun.

HDR açamıyoruz değil mi?

"motor" bölümünden
düzgünleştir kapat,
hafızayı 4096 seçin,
görüntü 1080p seçin,

Eyw akşam bu dediklerini yapicam.evet aşırı derecede hile var gunluk standart kufurumuzu edip raporlayip geciyoruz yapacak bişey yok.Biz bilegimiz hakkiyla gidebildigimiz yere kadar gidiyoruz oynadigimiz oyundan zevk almak için oynuoruz.yalan yok hileyide açıp demişligim vardir biraz oynadik zevk vermior.herkesin nerde olduğunu goruosun ve vuruosun bu hic adil degil.Milletin hakkina girmeye gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı