RX 580 R3 1300X Resident Evil 2 Remake Kasıyor

%200 demek 2 katını istemeniz demek diye biliyorum o yüzden güzel gözüküyor işlemciniz darboğaz yapıyor büyük ihtimalle.

Ne darboğazı? O ayar ekran kartına biniyor işlemciye değil.

Darboğaz falan yok. 2200G ile 100 FPS civarında oynuyorum. İmage'yi %200 yapmak için 1080 Ti falan lazım.
366454
366455

1300X ile 2200G neredeyse aynı bütün ayarları uçurdum İmage de %200.

Hani darboğaz? Lütfen bilip bilmeden cevap vermeyin.

Son düzenleme:
Ne darboğazı? O ayar ekran kartına biniyor işlemciye değil.

Darboğaz falan yok. 2200G ile 100 FPS civarında oynuyorum. İmage'yi %200 yapmak için 1080 Ti falan lazım.
Eki Görüntüle 366454Eki Görüntüle 366455

1300X ile 2200G neredeyse aynı bütün ayarları uçurdum İmage de %200.

Hani darboğaz? Lütfen bilip bilmeden cevap vermeyin.
Ayarlarınızı aynen aktarabilir misiniz? Hangi ayar nasıl durumda merak ettim doğrusu.

Ben de %120 image, gölgeler ultrada ve anti-aliasing SMAA'da oynuyorum. Doku kalitesi 1 GB şu an. 2 GB ile arasında pek FPS oynamıyor, o yüzden yükseltebilirim aslınd ama grafiksel olarak gözle görülür bir kalite arttırımı yakalayamadığım için yükseltmedim. Bu ayarlarda çok yoğun bir yerdr FPS 52 gibi bir şeye düşüyor. Sizce normal mi? Image'yi %160 yapmak ve o şekilde akıcı oymamak istiyorum aslında :)

Bana gerekli geldi çünkü anti-aliasingin kapalı hâliyle SMAA arasında fark var. Panolardaki kağıtlar olsun, floresanların kenarları olsun kırılmaları onarıyor. SMAA olmayınca kötü görüntüler meydana geliyor bu kısımlarda, bence siz de açın. Zaten 100 FPS yüksek bir oran, biraz düşse de sıkıntı olmayacaktır :)

%130 yapınca FPS de büyük düşüşler olmaya başladı zaten. Yeni mekanlara girince oyunda hafif yavaşlamalar falan oluyor mu?
Aynen oluyor. Yani karakolun hall kısmında olmuyor ve oradaki koridorların sadece bir ya da ikisinde oluyor. Ben şu an Leon'la otoparktayım ve orada hiç kasma olmuyor. Şöyle bir durum oluyor sadece, Jail kapısından otoparka çıkınca 2 saniye kasma olup gidiyor. FPS drop oluyor galiba işlemciden dolayı ama genelde bir kasma yok bende. Ben bir de doku kalitesini 8 GB'e çıkardım :) Image Quality %120 şu an.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı