Hakan 01 Megapat Katılım 25 Eylül 2017 Mesajlar 524 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Adana 1 Ekim 2022 #11 Eren Karakoca dedi: Yetersizden kastınız nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Rdr 2, Dying light 2, Cyberpunk 2077 ve Metro exodus gibi oyunları akıcı bir şekilde oynayamadım. Bunlardan sonraki çıkacak oyunları siz düşünün. Yani günümüzde rx 580 almak çok mantıksız olur. Eren Karakoca dedi: Csgo, valo gibi oyunlarda aldığınız fpsiniz nedir Genişletmek için tıkla... Online olarak sadece Warface de denedim. En düşük ayarlarda 320 fps almıştım.
Eren Karakoca dedi: Yetersizden kastınız nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Rdr 2, Dying light 2, Cyberpunk 2077 ve Metro exodus gibi oyunları akıcı bir şekilde oynayamadım. Bunlardan sonraki çıkacak oyunları siz düşünün. Yani günümüzde rx 580 almak çok mantıksız olur. Eren Karakoca dedi: Csgo, valo gibi oyunlarda aldığınız fpsiniz nedir Genişletmek için tıkla... Online olarak sadece Warface de denedim. En düşük ayarlarda 320 fps almıştım.
İsmetrg Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #12 Alma hacım cidden alma 580 serisinde o kadar çok problem yaşadımki. 6500 veya NVIDIA bakabilirsin ama bence alma 580.
Alma hacım cidden alma 580 serisinde o kadar çok problem yaşadımki. 6500 veya NVIDIA bakabilirsin ama bence alma 580.