RX 580 Radeon WattMan hatası

ilker35

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba aşağıda belirttiğim ürünlerle birlikte bir PC topladım fakat bir süre sonra WattMan hatası aldım toplarken maalesef bilmediğimden yüksek fiyat vermemek için PSU'lu bir kasa tercih ettim oyun oynarken görüntü gidiyor WattMan hatası alıyorum ekran kartını gönderdim problem olmadığı PSU kaynaklı olabileceği söylendi PSU önerisi alabilir miyim?
  • Ryzen 5 3600.
  • ASUS Dual RX 580.
  • Gigabyte B450M S2H V2 3600MHz.
  • SanDisk 480GB SSD.
  • Ripjaws 8 GB 3600MHz RAM.
  • Power Boost 500W kasa VK-C03B.

Benim bildigim kadariyla WattMan hatasi pcsinizi dugmesinizden kapatmanizdan kaynakli. Kusura bakmayin siz oyun oynarken demissiniz yanlis anlamisim.

RX 580 için 500W gayet fazla bir rakam hocam. Onlar bence seni başlarından savmak için bunu söylemişlerdir. PSU ile ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkası.

Hocam, büyük ihtimalle PSU. Powerboost iyi değil. Daha dün bir konu vardı. Resmen kablolar yapışmıştı. Wattman hatası, yetersiz güç, sürücü uyumu, kart için OC yapmak gibi olaylarda görülebilir. Tavsiyem bunun gibi bir PSU almanız.
Wattman hatası için kullanılan bazı çözüm yöntemleri,
DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yükleyin. Bu işlemden önce eksik olan Windows güncellemisi varsa yapın.
Diğer bir yöntem ise Undervolt yapmak.

PSU değiştirdim çözüldü.
çok üzücü fakat aynı problemi tekrar yaşıyorum iade etmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
@ilker35 Hocam merhaba amd ekran kartlarının kronik sorunu bu. 20bin lira civarı bir kasa topladım aynı sorunu yaşıyorum.Ne psu'da ne de başka bir yerde sorun arama. Radeon Software ayalarından düzenlemen gerekiyor tamamen. Keşke yardımcı olabilsem yaklaşık 1 aydır yaşamıyordum sorunu tekrardan karşıma çıktı..

tekrardan asus ile görüşüp gönderdim bugün hata verdiği anın görüntüsünü de ilettim bekliyorum bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…