RX 580 Ryzen 5 3500X sisteme 650W PSU yeter mi?

Tek fan hoş olmaz hocam en azından 2 tane fan olsun giriş ve çıkış olarak. Önce bir tane arkada bir tane yaparsınız çok büyük bir sıkıntı olmaz. Bu arada 3300x aldığınızdan dolayı endişelenmeyin amd taş gibi işlemci yapmış 3600 performansı veriyor oyunlarda.

Tek fan hoş olmaz hocam en azından 2 tane fan olsun giriş ve çıkış olarak. Önce bir tane arkada bir tane yaparsınız çok büyük bir sıkıntı olmaz. Bu arada 3300X aldığınızdan dolayı endişelenmeyin AMD taş gibi işlemci yapmış 3600 performansı veriyor oyunlarda.

Sorunu çözdüm teşekkürler kasayı Thermaltake V200 yaptım işlemciyi de Ryzen 3 3300X yaptım 5150 liraya geliyor umarım değer. Sizce değer mi?

Ayrı ayrı toparlarsan Max 4500 gibi bir fiyata toplarsın bir de o PSU hiç olmamış FSP veya shalckron gibi marka vardı 400 TL onları alabilirsin Rampage'e güven olmaz pcni yakar

Ayrı ayrı toparlarsan Max 4500 gibi bir fiyata toplarsın bir de o PSU hiç olmamış FSP veya shalckron gibi marka vardı 400 TL onları alabilirsin Rampage'e güven olmaz pcni yakar

Anladım ama maalesef ailem siparişe izin vermediği için gidip almam gerek. Eğer o şekilde 4500'e geliyorsa nasıl alacağım konusunda bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. ( Toplama konusunda sıkıntı olmaz eğer ayrı ayrı alacaksam. )
Cuma günleri incehesab.com beklerseniz daha ucuz sistem toplıyabilirsiniz.

Eğer gidip alabileceğim bir mağazaları varsa olabilir.

Merhaba, aşağıdaki sistemi 610$+Kdv den temin edebilirim.

Amd R5 3500X
Gigabyte B450M anakart
Corsair 8gb 3000Mhz Ram x2
Sapphire RX580 8Gb
Gigabyte 240GB SSD
Sharkoon NightShark Red Kasa ya da TG5 Blue
Sharkoon 650W 80+ Psu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı