Merhaba Sapphire RX 580 Pulse ekran kartim var. Bilgisayar ilk acilis da pervaneler donuyor‚ isletim sistemi acilinca pervanelerin ikisi de duruyor. Cozum ne olabilir? Ekran karti yeni.
Merhaba Sapphire RX 580 Pulse ekran kartim var. Bilgisayar ilk acilis da pervaneler donuyor‚ isletim sistemi acilinca pervanelerin ikisi de duruyor. Cozum ne olabilir? Ekran karti yeni.
Ekran kartı sürekli çalışacak diye bir kural yoktur. Sürekli çalışmasını istiyorsanız sanırım MSİ Afterburner veya eğer ekran kartı markasının kendi programı varsa onu kullanabilirsiniz.
Yeni nesil ekran kartlarında kart belirli bir sıcaklığa ulaştığında fanlar dönmeye başlar. Ağır bir oyun oynayın sonra bakın dönüyor mu dönmüyor mu sonuçları paylaşın.
Dostum konu için teşekkürler. Tam garantiye yolluyordum fanlar bozuldu sandım bu konu başlığına denk geldim. Şimdi ayarlardan sıfır RPM ayarını kapatınca şükür düzeldi.