Oyundayken mi kapanıyor?RX 580 ekran kartı ile grafik isteyen oyunlara girince kapanıyor. Full mark test sorunsuz ilerliyor fakat OCCT test 8dk 30 saniyeyi gördü Max. Çözümü bilen var mıdır?
PSU yetersiz büyük ihtimal. Yüke binince kaldıramıyor ve kendini kapatıyor.RX 580 ekran kartı ile grafik isteyen oyunlara girince kapanıyor. Full mark test sorunsuz ilerliyor fakat OCCT test 8dk 30 saniyeyi gördü Max. Çözümü bilen var mıdır?
PSU watt ve marka nedir?RX 580 ekran kartı ile grafik isteyen oyunlara girince kapanıyor. Full mark test sorunsuz ilerliyor fakat OCCT test 8dk 30 saniyeyi gördü Max. Çözümü bilen var mıdır?
Markası önemli değil Watt değeri önemli kaç Watt ekran kartınız ve işlemciniz için minimum PSU tablosu var.Corsair CP-9020096-EU vs serisi VS450.
Sorunun PSU de olduğunu dusunmuyorum cunku RX6600 kullanan arkadaşımda da test ettim kartı ve onda da ayni sorunlar yasandı.
izoly gibi birşeyse olabilir diye düşünmüştüm.Markası önemli değil Watt değeri önemli kaç Watt ekran kartınız ve işlemciniz için minimum PSU tablosu var.
İ5 6.nesilMarkası önemli değil Watt değeri önemli kaç Watt ekran kartınız ve işlemciniz için minimum PSU tablosu var.
Minimum 500-550w PSU almanız gerek.İ5 6.nesil
450w psu
Rx580
8gb ram
Sistemim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.