RX 580 sistem bir anda kapanıyor

• Konuyu başlatan Vesco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 345

Vesco

Centipat
Böyle arada mesela 3-4 günde 1-2 kez oluyor bu olay. Genelde PC'yi yeni açtığımda oluyor yani uzun süre açıksa olmuyor. Olan şey ise şu bir anda monitördeki görüntü gidiyor klavye ve mousedaki RGB'leri kapanıyor ama bu durumda kasa hala çalışır durumda. Neden olabileceğini bilen varsa bir yardımcı olursa sevinirim.
PC özellikleri:
-Ryzen 5.
-AMD RX580.
-MSI B450-M anakart.
Not: PC'yi alalı yaklaşık 6 ay falan oldu. Oyun oynarken falan hiçbir şekilde FPS sıkıntısı falan olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle arada mesela 3-4 günde 1-2 kez oluyor bu olay. Genelde PC'yi yeni açtığımda oluyor yani uzun süre açıksa olmuyor. Olan şey ise şu bir anda monitördeki görüntü gidiyor klavye ve mousedaki RGB'leri kapanıyor ama bu durumda kasa hala çalışır durumda. Neden olabileceğini bilen varsa bir yardımcı olursa sevinirim.
PC özellikleri:
-Ryzen 5.
-AMD RX580.
-MSI B450-M anakart.
Not: PC'yi alalı yaklaşık 6 ay falan oldu. Oyun oynarken falan hiçbir şekilde FPS sıkıntısı falan olmuyor.
Güç kaynağın nedir?

Driver sürümünüzü 20.9.1 yapın bende de vardı bu sorun güncelleyince geçti.
drive sürümümü nasıl güncelleyeceğim hakkında bilgi verir misiniz? Cevabınız için teşekkürle
Tüm sisteminizi yazın. Aklıma driver problemi geldi.
Güç kaynağı hakkında bilgim yok pc yi toplarken sadece ekran kartı işlemci ram gibi özellikleri ben seçtim media mark tan aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı