RX 580 Sistem Ekran Bir Anda Gidiyor

ufuk cand

Femtopat
PC'yi açtığımda 2-3 dakika sonra Google'da gezerken falan fare kilitleniyor ve ekran kartı fanları Max hızda çalışmaya başlıyor, ardında ekran gidiyor. ASUS Dual RX 580 ekran kartı kullanıyorum ağır oyunlarda dahi canavar gibi çalışıyor hiçbir sıkıntı yok fakat PC hiç yükte değilken bu kapanma sorununu yaşıyorum. Artık takıntı haline gelmeye başladı bende. Bu arada bazen günde bir kez bazen 2 günde bir gerçekleşiyor.

peki bu sorun ekran kartıyla alakalı olduğu kesin mi yani bu ekran kartında olan kronik bir sorun mudur bu? anakart veya ram sorunu olma ihtimali var mıdır? mesela işlemlemci ve ekran kartını max stresde 15 dakika çalıştırıyorum ve bir problem yaşamadım. @gleran
Sorun tam olarak nerede anlamak zor haliyle. Özellikle birçok RX 500 serisi kullanıcıları bu durumu yaşayabiliyor. Diğer sistem parçalarında bir sıkıntı yoksa dediğimiz ayarlar çözüm olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı