RX 580 sistem önerisi

Garantisi var mı yok mu bilemiyorum garantiyle ilgili bı yazı göremedim Yarın arayıp sorucam bı terslik çıkarsa da direk iade ederim dedim. Yarın gerekirse burdan tekrar haberdar ederim.
Ürün eline geçince bizide mutlaka haberdar et.Sıkıntısı yoksa bizde alırız

Aynı satıcı tarafından amazon üzerinden sipariş verdim, ürün şuan kargoda gözüküyor yarın elimde olacak sonucu sizinle paylaşacağım inşallah patlamayız

Not: Trendyol canlı destek garanti durumunu sorduğumda 2 yıl garantili gördüğünü söyledi
Amazon üzerinden satıcıya ürün durumunu ve neden ucuz olduğunu sorduğum zaman ürünlerin sıfır olduğunu, distribütörle anlaşmalı olduklarını belirttiler

Satıcı biraz araştırdığım zaman hepsiburada, n11 gibi bir çok sitede 4500 farklı ürün satış yelpazesi ek olarak n11 üzerinde 32000 ürün satmış olarak gözükmektedir.

Aynı satıcı tarafından amazon üzerinden sipariş verdim, ürün şuan kargoda gözüküyor yarın elimde olacak sonucu sizinle paylaşacağım inşallah patlamayız
Hadi hayırlısı inşallah ucuza alıyım derken büyük masraf çıkmaz.

i5 8400, B360M Bazooka, Highpower 600W 85+ PSU üzerine SSD, HDD, RAM ve Kasa ekledim pişman değilim bütçe elverdiği kadar kaliteli bir kasa RAM SSD eklersen güzel olabilir.

Ürün bugün elime ulaştı deneme fırsatım olmadı kutusundan ve kartın dış görünümü olarak bir sorun gözükmemektedir

Son düzenleme:
Sorun yaratmaz bence trendyol aide vs konusunda başarılı buluyorum. Derin Bilgisayar Teknolojileri yolluyormuş kartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…