Bugün bir sistem topladım bütün baglantıları yaptım ancak PC yeşil ekran olarak açıldı.
BIOS'u güncelledim ancak bir fark olmadı.
Başka monitöre taktım orada mavi ekran bir kere geldi sonra simsiyah olarak kaldı BIOS bile gelmedi.
Ekran kartından HDMI görüntüyü alıyorum, monitöre DVI çevirici ile taktım.
Problem ne olabilir?
Eski sistemime ekran kartını aldım çalıştırmadıgı için komple sistem yeniledim yine olmadı.
Çıldırmak üzereyim yardımcı olur musunuz?
monitörüm 1680x1050 vga ve dvi girişi var baska yok
ekran kartından hdmi çıkış yapıyor çevirici ile dvi monitöre giriyor. yani ekran kartının dvi'ina baglarsam monitöre hdmi sokamam
yarın tv'de deneyeceğim ama bu kadar şanssızlık üstüne onun da olacagını sanmıyorum
Monitörüm 1680X1050 VGA ve DVI girişi var baska yok.
Ekran kartından HDMI çıkış yapıyor çevirici ile DVI monitöre giriyor. Yani ekran kartının DVI'ina baglarsam monitöre HDMI sokamam.
Yarın TV'de deneyeceğim ama bu kadar şanssızlık üstüne onun da olacagını sanmıyorum.
@yolcu & @Alikesk 4k tv'de direkt hdmi baglantı ile denedim ve bios ekranı cam gibi geldi
dolayısıyla %90 çeviricide problem var, maalesef şu an elimde baska bir çevirici olmadıgı için bekleyeceğim ya da bütçe ayırabilirsem ekran almam gerekecek (alt tarafı ekran kartı alıp sistem güncelleyecektim çok pahalıya patladı )
Tv'ye bagladıgımda bir problem olmadı, bios ekranı net bir sekilde geldi, yani hdmi kabloda bir problem yok. yeni bir çevirici almaya calısacagım bugün bir de öyle deneyeceğim. monitör alana kadar idare etse yeter