RX 580 sistemde BIOS'a girmiyor

kapalans

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
2 tane 16 GB Ram
Ekran kartı
RX 580
Anakart
TUF Gaming Z590 Plus
İşlemci
İntel Core İ9-10850K CPU 3.60 GHz
Merhaba, bilgisayarım BIOS ayarlarına girmiyor CMD'den zorla komutla yapmama rağmen girmiyor, (gereken ayrıcalık istemci tarafından sağlanmıyor.(1314)) hata veriyor. Gelişmiş başlatma seçeneklerinden de yapmama rağmen açılmıyor, yardımcı olabilir misiniz?(anakart: TUF Gaming Z590 Plus, işlemci: İ9 11. nesil, ekran kartı: RX 580, işletim sistemi: Windows 10 Home)
Not: Bilgisayar açılırken de F2 tuşuna basmama rağmen açılmıyor.

UEFI mi legacy BIOS mu?

BIOS'a girebilmek için gelişmiş yeniden başlatma seçeneklerinde ki olan seçenek te UEFI.

UEFI mi legacy BIOS mu?

Gelişmiş yeniden başlatma seçeneklerindeki sorun gider kısmındaki UEFI ayarlarını değiştir var oraya basınca normalde BIOS'a atması gerekiyor diye biliyorum bunu yapmıyor tekrardan masaüstünde başlatıyor.(yazılımdan veya bilgisayardan fazla anlamıyorum)

Hocam büyük ihtimalle Windows MBR olarak kurulmuş. O yüzden UEFI ayarlarını değiştire basınca BIOS'a atmıyor. USB belleğe UEFI olarak tekrardan ISO yazdır format at.

Hocam bu makale işine yarar.Adım Adım Windows 11 Kurulumu hocam bu makale Windows 11 kurulumu ile alakalı ama bu makaleyi okuyarak Windows 10 da kurabilirsin. Kurma adımları aynı zaten sorun olmaz.

Tamamdır teşekkür ederim müsait olunca deneyip geri dönüş yapacağım.(MBR ne demek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…