RX 580 sistemde oyunlar kapanıyor

milanfedaisi

Decapat
Daha fazla  
RAM
12GB
Ekran kartı
XFX RX580 8GB
Anakart
Asus A320M-F
İşlemci
Ryzen 5 1600 AF
RX 580 oyun fark etmeksizin masaüstüne atıyor. Bazen kendi kendine PC kapanıyor az önce de fanların hızını 100'e çıkartmama rağmen dönmediğini gördüm. 1,2 ay öncesine kadar böyle değildi, şu an en düşük gereksinimli oyunlarda bile atıyor, sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

Birçok kez yaptım ama sorun değişmedi hocam.

RX 580 oyun fark etmeksizin masaüstüne atıyor. Bazen kendi kendine PC kapanıyor az önce de fanların hızını 100'e çıkartmama rağmen dönmediğini gördüm. 1,2 ay öncesine kadar böyle değildi, şu an en düşük gereksinimli oyunlarda bile atıyor, sizce sorun nedir?
Aynı sorunu bundan 3-4 sene evvel RX570'imde yaşıyordum. 8GB RX570'e sahiptim, undervolt yaptıktan sonra sorunlarım bir nebze hafiflemişti ancak her şekilde ara sıra yaşıyordum. Hele hele bir yerden sonra Wattman hatası almaya başladığında işler çok can sıkmaya başlıyor. Önerim undervolt yapman ve kesinlikle overclock yapacaksan abartmamalısın.

Aynı sorunu bundan 3-4 sene evvel RX 570'imde yaşıyordum. 8 GB RX 570'e sahiptim, undervolt yaptıktan sonra sorunlarım bir nebze hafiflemişti ancak her şekilde ara sıra yaşıyordum. Hele hele bir yerden sonra WattMan hatası almaya başladığında işler çok can sıkmaya başlıyor. Önerim undervolt yapman ve kesinlikle overclock yapacaksan abartmamalısın.

Çok baş ağrıtmaya başladı bu sorunlar. Söylediğiniz gibi undervolt yaparım baktık sorun hala devam ediyor yeni karta geçeriz yapacak bir şey yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı